CATEGORIES
29.6.2016

MIXING

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

BANANA REPUBLIC Jacket from Zalando SALE HERE* 

VINTAGE T-shirt

ZARA Shorts

SUPERGA Shoes

CHANEL Bag

No nyt on kyllä vähän kaikkea yhdessä asussa. Boheemia mokkatakkia, rokkipaitaa ja sporttiset lenkkarit. Hmm. En ehkä ajatellut, että tästä kokonaisuudesta tulisi näin sillisalaatti, kun lähdin kotoa, mutta ainakin jotain erilaista! Rokkipaidoissa oloni on kyllä jotenkin ihan mukavimmillaan. Olen kai joskus sanonutkin että rokkipaita ja revityt farkut on aina ollut go to tyylini. Vastapainona tälle ikuisuustyylilleni olen tänä kesänä himoinnut todella tyttömäisia mekkoja päälleni. Paljon liihuvia helmoja, vaaleita sävyjä ja paljaita olkapäitä kiitos. Tässä vielä itseasiassa odottelen mekkotilaustani nettikauppojen aleista. Olen yleensä aika huono alehaukka, mutta nyt löysin muutaman ihanan jutun loppukesän rientoja varten!

Rokkipaitojen lisäksi viime aikoina päällä on ollut vaan over size neuleita, rentoja sortseja ja housuja. Todella mukavuudenhaluinen meininki päällä, mutta sehän on kai ihan sallittuakin näin lomasesonkina. 

//Well... here's an outfit with a little bit of everything. Bohemian suede and rock'n roll mixed up with sporty sneakers. Don't really know what I was thinking when I left home, but hey at least its something different, haha. I'm still waiting for some of my summer dresses to arrive from the summer sales, so maybe I'm going bananas with all my other clothes or something. 

I've also been wearing a lot of huge over sized knits and comfy shorts lately. You can tell that I have a vacation mode on when it comes to clothes!//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*