CATEGORIES
19.6.2016

RED FOR RAIN

My Style

Photos by Hanna Väyrynen

RAINS Jacket (HERE*)

VILA Sweater

EVEN & ODD Skirt (HERE*)

HUNTER Boots (HERE*)

 

Eilen snapchattiani seuraavat naureskelivat minulle ja siskolleni, kun uhmarohkeasti lähdimme myrskyn silmään tallentamaan leikkisiä sadekuvia!  Omien kuvieni aikana sade ei ollut vielä edes kovin paha, mutta siskon vuoron tultua vettä tuli kyllä ihan Esterin pyllystä ja siitä tilanteesta saimme taltitoitua kyllä superhauskat kuvat siskoni blogiin. Oli kyllä varsinaista rävellystä suojaa kameraa muovipussivirityksellä tuulen ja vesisateen piiskatessa vasten kasvoja, haha. No oli kyllä sen arvoista, koska nauratimme ainakin monia ohikulkijoita ja muutamia lukijoitakin, ketkä seurasivat touhujamme kotiensa ikkunoista. Terkut vaan vielä sinne!

Tiedättekö muuten mistä sanonta Esterin p*rseestä tulee? Esteri on palokuntien yleisin käyttämä vesipumppumerkki. Esteri eli palo-auton "vesihana" on asennettu yleensä paloauton perään, joten vettä tulee kuin Esterin pyllystä. Makes perfect sence now doesn't it.

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

//Some rainy photos from yesterday when we bravely decided to shoot some gloomy summer material with my sister! Had so much fun dancing in the rain, but at one point the rain and wind got so bad that is was super hard to get the focus on the camera to work, haha. Our umbrella broke and everything and this situation was just too comic. At least we made some people laugh who passed us by and also some readers that followed our silly shoot from their windows! Was super funny to get your snapchats from out rain dancing, thank you. More photos from my sisters blog here.

Have a happy and relaxing sunday everybody!//

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • P

  Ihania kuvia! <3 :D

  • Kira Kosonen

   <3 <3 <3

 • Roosa

  Seurailin kuvaustilannetta snäpistä enkä malttanut odottaa nähdä valmiita kuvia ja siis wow !!! Ihan mahtavia sadekuvia! Kyllä kannatti rämpiä sateessa :)

  • Kira Kosonen

   Haha joo oltiin kyllä kaksi uitettua koiraa kuvaussession jälkeen :D

 • lotta

  ne myrskykuvat oli kyllä ihan mahtavia :D ja tätä esteritarinaa tulen jakamaan, kiitos siitä ;)

  • Kira Kosonen

   Haha kerron sitä aina eteenpäin, jos joku sanoo tuon lauseen :D “Tiesittekö, että sanonta Esterin perseestä….”

 • Sara

  Juuri eilen puhuin äitipuolelle siitä kuinka oon alkanu pääsemään yli lapsuuden “traumoista” ja tullut paljon mukavuudenhaluisemmaksi, eli siis olen alkanut kaipaamaan kumppareita ja sadetakkia :D Nämä kuvat sai mut entistä enemmän haluamaan kunnon sadevarusteet jotta ei tarvitsisi joka kerta kirota kun vettä tulee juuriki sieltä esterin äässistä ja näytän uitetulta koiralta :D Aivan ihania kuvia siis ja sai hymyilemään vaikka täällä Oulussa taivas on edelleen harmaa ja vettäkin taitaa taas vaihteeksi sataa :)

  • Kira Kosonen

   Jooooo sama täällä! Pitää olla kunnon kamat, että sade keleistä pystyy myös nauttimaan lapsenomaisesti :D On siitä meinaan nauru aika kaukana, jos sukat ja varpaat ovat märkänä kylmissään koko päivän. Sadekamoilla saa ihan uuden asenteen sadepäiviin! Varsinkin jos hankkii vielä jonkun ihanan setin, joka aina piristää <3

 • Haidi

  Näitten kuvien ottoa oli kyllä hauska seurata snapin kautta ja lopputulos on kyllä upea! :) ihania kuvia!