CATEGORIES
16.6.2016

THE WAIT

My Style

Photos Hanna Väyrynen / edit by me

ZARA Dress

Jos kuvani kertoisivat tarinoita, niin olisi nämä kuvat kertomus tytöstä, joka odottaa rakastaan kotiin. Kuvissa on mielestäni nimittäin jotenkin todella odottava ja herkkä tunnelma. Oli ihanaa luoda taas vähän taiteellisempia kuvia yhdessä siskoni kanssa. Pidimme eilen tosiaan pitkästä aikaa kunnon kuvauspäivän, jonka aikana kuvasimme putkeen molempien viime aikaisia asuja ja sitten ihan lopuksi päätimme vielä tallentaa päälläni olleen kesämekon vähän herkemmissä tunnelmissa. 

Mekko on ostos Barcelonasta ja käytän sitä yleensä yhdessä mustien bikinien kanssa. Ilman mitään alla, on mekon kanssa nimittäin aika iso vilautusvaara. Tapahtumakäytössä ei bikinit oikein sovi alle, mutta minulla onkin teille hyvä vinkki, joka käy kaikkiin tälläisiin avonaisiin selkämekkoihin. Vinkkini on rintojen teippaaminen kiinni ihon värisellä kinesioteipillä! Teippi pysyy paikoillaan todella hyvin, koska se on luotu pysymään tiukasti iholla urheilusuoritusten aikana. Pystyt siis liikkumaan ja tanssimaan ilman, että teippi alkaisi irrota hikoilun vuoksi. Kaikki nimittäin tietävät, että ne kuuluisat "kanafileet" tippuvat heti päältä, kun kuumuus iskee. Teipin irroittaminen ihosta ei myöskään satu samalla tavalla, kuten muut perinteiset vahvat teipit. Kinesioteipillä rintojen päälle vaan ristiteippaukset ja menoksi. Ainakin pieni- ja normaalirintaisille tämä toimii hyvin, mutta en osaa sanoa suuremman kuppikoon teippaustuloksista. Kannataa ainakin kokeilla, jos lempikesämekkosi ei vaan toimi yhdessä rintsikoiden kanssa. 

//If my pictures told stories, this would be a story of a girl waiting for her love to come home. Somehow you can just feel the wait here don't you think? I love doing these editorial type pictures with my sister. Such a cool and captivating process next to your everyday outfit pictures. We shot a lot of stuff with my sis yesterday. Haven't had a proper shoot day with her in a long time, so was super nice.

I got this dress from Barcelona and just love the hippie and bohemian vibe of it. I wear it with black bikinis to the beach. If I would wear it for events and stuff I would have to tape my breast, because there is a big flash alert with dresses like this, haha. My tip is to use skin colored sports tape (kinesio tape). It's made to stay firmly on the skin during athletic performances, so moving around, sweating and etc. won't displace the tape like the normal ones. It also doesn't hurt to remove from the skin. Definitely try it out if you have backless summer dresses that you can't wear with your bra!//

22 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Suvi

  Mulla tuli vielä kuvista sellanen fiilis kertomasi lisäksi, ettei se rakas tullutkaan tai on ehkä myöhässä. Kasvokuvassa on suruakin havaittavissa, silmissä ja suun asennossa. Kerrassaan upeita kuvia!!

  • Kira Kosonen

   Totta! Jotain tälläistä minunkin mielessä kuvista välittyy, mutta ei hätää. Oikeassa elämässä kaikki hyvin <3

 • Laura

  Mekko on pyörinyt Zaran ostoskorissani pari päivää, nämä kuvat kyllä varmistivat ostopäätöksen! Onko mekko sinusta ihan normaalia kokoa?

  • Kira Kosonen

   Musta koko on aika reilu! Suosittelen ostamaan normi kokoasi yhden pienemmän. Mulla esim XS ja on silti aika reilu rintojen ympäriltä!! :)

 • Marianne Pykäläinen

  Aina ihanaa, kun kuvissa on asun lisäksi tunnelmaa. Kuvat jää mieleen ja toimii samalla paljon paremmin inspiraation lähteenä kauniista arjesta :)

  • Kira Kosonen

   Ihan samaa mieltä :)

 • Taija

  Aivan käsittämättömän upeita kuvia <3 <3 Sä oot ihan ammattimallin näköinen ja siskosi kuvaa kuin suuren maailman ammattilainen ? Mukavaa kesää sinne!

  • Kira Kosonen

   Ihanan kannustava ja nostava kommentti! Kiitos! <3 <3 Antaa paljon puhtia tekemiseen :) Ihanaa kesää myös sinne!

 • TanjaP

  Upeita kuvia ja tunnelman olette saaneet hienosti vangittua.

  • Kira Kosonen

   Kiitos Tanja! <3

 • Jonnz

  Kinesioteippihän pysyy iholla noin viikon. Ja sattuu todellatodella paljon irtoittaa :o

  • Kira Kosonen

   Onkohan niitäkin sitten erilaisia?? Kundikaverinikin käyttää teippauksia aina treeneissä ja ottaa ne siis joka käytön jälkeen pois.

 • Julia

  Siis apua miten upeita kuvia!!! Ja nerokas idea tuo teippaus. Testiin menee! :D

  • Kira Kosonen

   Kiitos Julia! <3 Kannattaa kokeilla teippiä aluksi johonkin muualle kuin nännin päälle, koska aloin epäilemään onko niitäkin erilaisia "vahvuuksia" koska yksi lukija kommentoi, että teippaus kestää viikon ja sattuu irroittaa?? Itselläni on ainakin ihan normi sporttiteippiä, joka toimii hyvin ns. kertakäyttönä!

 • Tiinaa1

  Heips! Upeita kuvia jälleen. En ole kai koskaan kommentoinut, mutta tämä postaus sai kommentoimaan :) haluaisin myös kysyä, mikä biisi soi taustalla snapissasi, jossa skrollaat tämän postauksen sivua läppärillä?

  Voisitko myös pian tehdä hiuspostausta ja esim. hoito-ohjeita ja -vinkkejä tosi pitkille hiuksille (kuten sinulla on)?

  Yst.terv. T

  • Kira Kosonen

   Ihanaa, että kommentoit nyt!! On aina kiva saada kontaktia teihin siellä ruudun toisella puolen <3 Ja biisi oli Jamie XX (feat.Romy) Loud Places https://www.youtube.com/watch?v=TP9luRtEqjc :)

   Ja jotain tuon tyyppisiä postauksia olenkin tehnyt jo! Kannattaa kurkata blogi kategoria HAIR joka löytyy LIFESTYLE – BEAUTY- HAIR klikkien kautta!

 • Lila

  Ihania kuvia kerrassaan:) Missä tämä maaginen paikka on?

  • Kira Kosonen

   Kiitos! Tapiolan suihkualtaat :D

 • K

  Herranjestas miten upeet hiukset sulla on!!

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! Ensi viikolla lähtee kyllä pieneen siistimiseen :D Liian pehko nykyään.

 • Satu

  Siis toihan on, wait for it…Nerokasta!!!

  • Kira Kosonen

   JEP! Pitäisi jotenkin patentoida tämä idea :D