CATEGORIES
10.6.2016

Red jumpsuit

My Style

Photos of me by Eevsku

GINA TRICOT Jumpsuit

FRENCH CONNECTION Sandals

CHANEL Bag

Snapchattiani seuraavat huomasivatkin, että juuri ennen Barcelonasta laivalle menoa, pieni kuumeilu vaivasi yhtäkkiä minua. Tuli ihan puskista, koska minulla ei muuten ollut mitenkään erityisen flunssainen olo. Lihaksia särki, palelsi ja voimat olivat aivan nollissa. Otimmekin myös tästä syystä ensimmäisen illan laivalla todella iisisti. Eevsku kävi illalla treenamassa, mutta minä lepäilin sillä välin hytissä. Olo parani sitten yön aikana huomattavasi, koska Eevsku pumppasi minut täyteen vitamiineja ja valkosipulitabletteja!? Oletteko kuulleet niistä? Niiden ja hyvien yöunien avulla sainkin alkavan pöpön tapettua ihan ennätysajassa. Pitää käydä hakemassa näitä omaankin varastoon. 

Illan kuumeilusta huolimatta keräsin itseni kasaan illallista varten ja päälle valikoitui mukava jumpsuit ja sandaalit. Haalarit ovat kyllä reissaamisen ykkösvaatteita minulle. Niin helppoja, mukavia ja siistejä. Kirkkaan punainen on myös väri, jota minun pitää alkaa hyödyntämään enemmän! Jotenkin ihana väripallo tässä kaiken vaaleuden keskellä. 

Viikonloppuna aion laittaa vaan kirppiskamoja kasaan kotona ja muutenkin vähän suursiivoilla. Turhaa tavaraa on kertynyt vuoden aikana taas ihan ennätysmäärä. Ajattelin tänään näyttää myös Snapchatissa joitakin myyntiin tulevia takkeja ja asusteita, joten käykää siellä vakoilemassa sunnuntain kirppispöydän valikoimaa! Snapchat nimeni on kirakosonen.

Ihanaa viikonloppua!

//On the fist night of our cruise I got a bit sick and had a light fever. It came out of the blue, but for some reason my body told me to relax and take it easy. I rested for the night while Eve went training. I gathered myself for dinner and decided to wear this super comfy jumpsuit with some sandals. I just love jumpsuits on my travels. They are so easy and comfy to wear.

This weekend I'm just going to clean at my house and gather up stuff for the second hand blog brunch on sunday! I'll show you some pieces in snapchat today that are coming on sale, so remember to follow me there under the name kirakosonen.

Happy friday everybody!//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Iina

    Upean raikas kokonaisuus! Tykkään!
    Valkosipulitabletit!? Mistä ja minkä merkkisiä?! Mä otan yleensä aina echina forcea mutta nuo kuulostavat myös kokeilemisen arvoiselta :)

    • Kira Kosonen

      Siis joo!! Pitää kysyä Eevskulta mitä merkkiä ne nyt olikaan, mutta kuulemma ihan kaikista terveys/hyvinvointikaupoista saa! Aion kyllä itse hankkia näitä seuraavan pahan päivän varalta!