CATEGORIES
1.6.2016

ARIANA

My Style

Photos Julia Toivola

DIESEL Jacket

ZARA Top

EVEN & ODD Skirt

FRENCH CONNECTION Shoes

CHANEL Bag

Kuten kerroin edellisessä postauksessa, asumme aivan Tampere-talon vieressä ja käytiinkin sitten siinä rappusilla nappaamassa eiliset asukuvat ennen illallista! Hiukseni ovat tällä hetkellä jo niin pitkät, että jos niille ei tee mitään (kiharra, suorista, letitä) niin ne vaan roikkuvat naamaa pitkin joka puolella. On siis varmaan aika käydä pikkasen lyhentämässä niitä, koska tiedän, että en jaksa kesällä tehdä niille kuitenkaan ikinä mitään! Eilen sitten tuskailin hiusten kanssa ennen illallista ja Julia ehdotti minulle tälläistä puoliponnaria. En edes muista koska olisin viimeksi muistanut kokeilla tätä hiustyyliä! Nykyään minulle tulee siitä heti vaan mieleen Ariana Grande. Oletteko koskaan nähnyt neitosta millään muulla kuin tällä hiustyylillä? 

Pian alammekin keräilemään tavaroita täältä hotellilta ja matkaamme takaisin Helsinkiin. Todella pikainen reissu manseen siis tällä kertaa. Kotona minun on pakko jatkaa vielä töitä ja käydä illalla vielä treenaamassa. Mahassa on meinaan aikamoinen kivi eilisen maistelumenun jäljiltä, mutta täysin sen arvoista! Huomenna siitä lisää. Tällä viikolla noin muuten on edessä muutama suhteellisen kiireinen työpäivä ja sitten perjantaina lähdenkin kevään/kesän viimeiselle työreissulle! On kyllä taas niin erilainen ja hauska reissu tiedossa, että saan varmasti tänne blogiin hurjasti hyvää materiaalia. Kohteena on nimittäin Barcelona ja Välimeri. 

//Here's my look from yesterday! I haven't worn my hair like this in years I think. Specially now when it always reminds me of Ariana Grande, haha. My hair is just so long now that it doesn't look good if I don't do something about it, like braid or curl it. I think I have to make it a little shorter! 

Soon we are heading back to Helsinki so a really quick trip to Tampere! At home I have to continue with my work stuff and go train in the evening. I have the biggest rock in my tummy after yesterdays amazing dinner. I have some busy days ahead, because on friday I'll be flying of to my next adventure! I think this will be the last work trip of this season and it's going to be amazing! The destination is Barcelona and the Mediterranean.//

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mari

  Tosi hieno tuo Dieselin takki. Onko se nahkarotsi? Jos on, niin taitaa mennä uusi biker listalle :)

  • Kira Kosonen

   On!! Ihan sairaan pähee musta :)

 • Haidi

  Heh Ariana Grandella on kyllä aina niin sama kampaus, alkaa olla jo neidin tavaramerkki! Mutta on niitä muitakin kampauksia nähty ainakin uusilla musavideoilla jos en ihan väärin muista :D

  • Kira Kosonen

   Okei en ole ehkä sitten niin tarkkaan seurannut :D Ainakin itsellä tuli nuorempi olo tällä lookilla, haha!

 • Jenita

  UPEA takki, taisin just rakastua… :D

  • Kira Kosonen

   That makes 2 of us <3