CATEGORIES
28.5.2016

TENNIS GIRL

My Style

Photos by Julia Toivola

POLO RALPH LAUREN Shirt (HERE*)

EVEN & ODD Skirt (HERE*)

ADIDAS Jacket (similar HERE*)

ADIDAS Shoes (HERE*)

RAYBAN Shades (HERE*)

CHANEL Bag

MICHAEL KORS Watch

Tällä tyylillä pompittiin eilen JVG:n keikalla Hartwallilla! Sanoin teille jo muutamia kuukausia sitten, että kesällä haluan leikitellä enemmän sporttityylin kanssa ja tämä "tennistyyli" oli jo silloin vahvasti mielikuvissani. Jostain syystä myös nämä Ralph Laurenin klassiset pikeepaidat ovat alkaneet puhuttelmaan minua uudestaan monien vuosien jälkeen. Ehkä niissä on niin iso kontrasti rokkihenkisiin ja urbaaneihin kokonaisuuksiini, että ne tuntuvat jopa aika villiltä valinnalta itselleni! Joka tapauksessa todella kesäinen, raikas ja sporttinen tyyli, josta sain kyllä paljon eilen kommentteja. Mitä te olette mieltä? Onko pikeepaidat liian country club meininkiä katukuvaan vai onko tämä raikasta vaihtelua perinteiseen tyyliini?

Pakko muuten vielä sanoa eilisestä keikasta, että HUH HUH! Himmee meininki JVG:n kundeilla ja en muista koska olisin ollut keikalla, jossa jokainen biisi on megahitti ja saa yleisön mukaan tuolla tavalla. Jos olette siis tänään suuntaamassa keikalle, niin laittakaa lenkkarit jalkaan! Bileet on illalla pystyssä. Kiitos Zalando ja Polhem PR sairaan hauskasta illasta ja onneksi olkoon Jare ja Ville Galle tämän merkkipaalun saavuttamisesta. 

//Here's my yesterdays look! I've been wanting to test out this tennis girl look for so long now and I thought it would be the perfect outfit for JVG's gig, haha. I got a lot of comments about it, because it so off from my usual urban/rock style. What do you think? Do you like the country club vibe in street wear as something cool and new, or should these Ralph Lauren shirts just stay at the golf course? I think it's something fresh!

I also want to thank Zalando and Polhem PR for yesterdays amazing event. We had so much fun with the girls! Thank you for having us and arranging cool nights like this. We had a blast! And also a big congratulations to the boys of JVG for this weekend. The gig was awesome!//

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • S - Beauty of life

  Moikka Kira, muistatkos kun jokin aika sitten ( tai no aika kauan aikaa sitten ;) ) kyselin miten saan lisättyä sun blogin bloggerin lukulistaan niin vihdoinkin ‘tajusin’ miten. Eli pitää klikkaa toi fashion puoli auki ja sit lisää se url ja sit erikseen lifestyle! Ehkä tää on tullut jo esiin jossain postauksessa, mut ajattelin silti kertoa. Nyt taas paljon helpompi seurata sun juttuja :) Jee!

  • Kira Kosonen

   Moi!! Ihan sika hyvä hei!! Kiitos ihan sikana voin nyt jakaa tätä tietoa eteenpäin sitä kysyneille :) Wuhuu!!

 • M

  Just mietin että koskahan pikeepaidat tulee taas muotiin:D Mulla ei ainakaan oo mitään niitä vastaan, kivaa vaihtelua!

  • Kira Kosonen

   Joo joskus on pakko kokeilla jotain sieltä ihan toisesta päästä :D

 • paulii

  Oikein hyvin sopii tämä tyyli sinulle, raikas ja sporttinen -kuten sinäkin! ? Pikeepaitoja käytän itse yleensä ratsastaessa, joten arkena ei muuten ehkä tulisi päälle laitettua, mutta tykkään silti kovasti näistä kuvista ja tästä tyylistä.

  • Kira Kosonen

   Oi tuli ihan omat heppatyttö/pikeepaita ajat mieleen <3

 • Iina

  Magee lookki! Toi addun takki on kyllä hieno ja tulee ihan ylä-aste ajat mieleen kun addun verkkaripuku oli ihan hitti :)
  Pikee paitaa en ole pystynyt pukemaan päälle vuosiin (lapsuuden “traumoja”).
  Jos olisin Suomessa varmasti olisin kyllä mennyt keikalle. Noilla jätkillä tuntuu olevan aina hyvä fiilis! Saavat muutkin hyvälle tuulelle :D

  • Kira Kosonen

   No ihan samat traumat on täällä! Siksi välttänyt nämä todella kaukaa lähes koko aikuisiän :D Nyt jostain syystä ajattelin, että toisi jotain aivan uutta tyyliin. :)