CATEGORIES
20.5.2016

AIRPORT LOOK

My Style

Photos Julia Toivola

ILLESTEVA Shades

ACNE Jacket

TOPSHOP Hoodie 

TOPSHOP Pants HERE*

ADIDAS Yzy Boost Sneakers

CHANEL Bag

H&M Bag

Tälläisellä kokoonpanolla matkustin Nycista takaisin kotiin ja siitä suoraan koulunpenkille. Sporttitrendin hyödyntäminen lentomatkustuksessa on tällä hetkellä ihan parasta! Voiko olla mukavampaa kokonaisuutta kuin legginsit, iso huppari ja lenkkarit? Nahkatakilla, lippiksellä, aurinkolaseilla ja muilla asusteilla tyyli saa myös vähän huolitellumman vaikutelman, vaikka onkin todella rento. Yksinkertainen väripaletti pitää setin myös siistinä.

Minkälaisissa vaatteissa tykkäätte itse matkustaa? Vaikuttaako valintaanne esimerkiksi vaatteiden materiaalit? Cashmere on esimerkiksi sellainen materiaali, joka tuntuu ihanalta päällä ja on todella kevyt kantaa laukussa. Siksi kannankin mukanani aina isoa cashmere huivia, vaikka matkustaisinkin kesällä. Se tuo aina hyvän lämpökerroksen ilmastoiduissa koneissa. 

Viikonlopun suunnitelmat ovat vielä ihan auki ja minulla on ihan täysin vapaata! Wuhuu! Mitäs te meinasitte tehdä? Eilen kävin pyörähtämässä Magnumin Release The Beast bileissä YO-talolla, joten tänään luvassa on varmaan koti-ilta. Nämä samaiset juhlat järkätään joka vuosi Magnum jätskibaarin avaamisen kunniaksi. YO-talolla saa siis käydä nyt kesän aikana taas syömässä niitä oman maun mukaan kasattuja Magnum jätskeä. Itse vedin eilen kaksi, hehe. Suosittelen testaamaan valkosuklaata ja pistaasimuruja tai maitosuklaata ja kuivattuja mansikoita! Niin hyvää. Ehkä vien siskonpoikani tänne viikonloppuna, jos aurinkokin paistaa. Jotain kivaa pitää ainakin keksiä. Ihanaa perjantaita kaikille!

//Here's my latest travel outfit! The sport trend is soooo good for traveling, haha. Just some sports pants, sneakers and a big hoodie and you are all set! The leather jacket brings a nice finish to the look along with the accessories and I also liked the simple color palette. You can't go wrong with black and white, right?

This weekend I'm free from work, school, everything! So excited. Don't have any plans yet, but I'm definitely gonna spend some time with my man and friends. Maybe I'll also take my nephews out for ice cream. The Magnum ice cream station is open again for the summer, where you can create your own Magnums. I think the boys will like it. Anyways I'll see what I come up with and report to you later. Have a nice friday!//

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Noi sun “illukat” on kyllä erittäin buenot!

  • Kira Kosonen

   Haha illukat! :D

 • Elin Hansson

  Awesome look darling! Love it! :D

  http://www.fbyelin.se
  http://www.fbyelin.se
  Follow me on the insta: @fbyelin

  • Kira Kosonen

   Thank you Elin! <3

 • Mari

  Tykkään matkustaa pitkälti samanlaisissa vaatteissa kuin mitä käytän muutenkin, ilmavissa ja väljissä yläosissa ja istuvissa (muttei kiristävissä) housuissa. Mielellään jalassa tennarit, loaferit, espadrillokset tai muut kevyet ja hyvät kengät. Ja luonnonmateriaaleissa. Yleensä kannan myös mukana isoa cashmerehuivia (niin kuin sinäkin) ja villasukkia. Collegeasussa tai “kotihousuissa” en kyllä matkusta, vaikka tyylini onkin tosi rento ja mukavuudenhaluinen, ne on sitten ihan kotikäyttöön.

 • Aura

  Kattelin sun snapit eiliseltä ja tältä aamulta äsken läpi ja oon samaan aikaan super järkyttyny ja vihanen! Miten kukaan kehtaa sanoa noin ja etenkin miten joku voi sanoa sulle noin.. Sä jos kuka olet niin luonnonkaunis ja upea AINA. Meikillä, ilman, kuvissa, livenä, snpachat, yms. Ennen kaikkea sä näytät niissä kaikissa samalta Kiralta. Ei tarvitse kattoa lahdesti, “että oliks toi nyt se” vaan kuvat vs live sinä on yhtä upea. En tiedä sainko tuotua pointtini kovinkaan selvästi esiin tällä puoli raivossa kirjoitetulla viestillä, mutta summa summarum: törkeä heitto ?

  • Kira Kosonen

   Niin kyllä siitä tuli mulle paha mieli, ihan niinkuin kelle tahansa olisi varmasti tullut :/ Tässä työssä parasta on se, että tälläisiin asioihin voi heti tarttua ja keskustella asiasta, että ihmiset ajattelisi asiaa enemmän! Se on hullua, miten ihan tuntemattoman ihmisen sanat voivat vaikuttaa mieleen ja tunnetilaan. On niin paljon rikkaampaa jakaa hyvää mieltä, iloa ja kehuja, kuin lannistaa muita. Siksi varmaan kirjoitan asiasta vielä enemmän ja kannustan kaikkia viljelemään kehuja ilkeiden kommenttien sijaan :) <3 Kyllä tästä seuraa vielä paljon hyvää mieltä ja oloa! Ja kiitos sinulle <3 Sinä sait minulle hyvän olon, jonka voimin hymyily on herkässä. TÄTÄ tunnetta eteenpäin!