CATEGORIES
18.5.2016

BOSS LADY

My Style

FILIPPA K Suit

CHANEL Bag

NLY Shoes

TOPSHOP Bralette

Tässä tyyli, joka valikoitui päälle Hugo Bossin iltajuhliin! Tilaisuuden pukukoodina oli black tie, joten perinteinen vaihtoehto olisi ollut juhlava coctailmekko, mutta jotenkin jakkupuku tuntui sopivalta juuri tähän iltaan. Tämä vuosi sitten hankittu Filippa K:n puku oli nyt ekaa kertaa päällä ja sain siitä kyllä sen verran kehuja, että valikoituu päälle varmasti useamminkin! Vaalea väri tekee siitä myös jotenkin juhlavamman, kuin perinteinen musta. Olen loppujen lopuksi aika huono mekkoihminen, josta johtuen puvut ja haalarit ovat olleet usean hetken pelastus. Tässä tyylissä oli oikein mukava ja turvallinen olo!

Hugo Bossin iltatilaisuus järjestettiin samaisessa upeassa asunnossa, mistä kerroin teille jo aiemmin. Illalla tilaisuudesta sai sittenkin ottaa kuvia, mutta koska tämä tuli yllärinä, niin minulla ei ollut järkkäriä mukanani. Räpsin kuitenkin paljon kännykkäkuvia, joista teen teille vielä pienen koosteen. 

Tällä viikolla ei toimistopäivien lisäksi ole mitään erikoista luvassa. Arkeen kiinni pääseminen on ollut jetlagin takia yllättävän vaikeaa, mutta kyllä tämä tästä! Nukun yleensä niin hyvin, mutta nyt unet ovat jääneet kyllä vähälle. Pitää vaan sitkeästi pitää rytmistä kiinni ja odottaa kropan palautumista kärsivällisesti. 

//Here's what I wore to the Hugo Boss launch event! The dress code was black tie, so the traditional choice would have been a fancy cocktail dress, but I saw myself in a suit. Hugo Boss and all. Luckily I had this amazing Filippa K suit hanging in my closet! I got it over a year ago, but this was my first time wearing it. It got so much nice compliments that I'll definitely wear it again. I'm not a big dress girl, so I have tons of jumpsuits and suit for options. I felt really comfortable in this look. 

The evening event was held at the same place as the day event I already told you about. I didn't know you could take pictures there during the evening so I didn't take my camera with me. I do have a lot iphone photos that I'll show you in a small post.

This week I'm just getting back to my everyday rhythm with work and training! I've been having real troubles sleeping witch is super weird for me. I always sleep well even if I have jetlag. Oh well, I'm sure my body will get back to normal soon!//

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jade

  Hei,
  Yritin katsoa löytyikö tätä koostetta Hugo Bossin iltatilaisuudesta… Seuraan kyllä blogiasi päivittäin mutta ajattelin jos olisi päässyt livahtamaan ohi silmieni. Mielenkiinnolla jään odottelemaan… ?

  • Kira Kosonen

   Moikka! En koskaan tehnyt sitä, kun jäin odottelemaan virallisia tapahtumakuvia järjestäjältä! Omat puhelinkuvani olivat niin suttuisia ja pimeitä, että ne eivät tehneet yhtään oikeutta :(

 • Sanna/Beauty Box

  Upea kokonaisuus! Sopii sulle Kira todella kauniisti. :)

  http://www.beautyboxblog.com

  • Kira Kosonen

   Voi kiitos Sanna! <3

 • Erica

  Upea puku! :)

  http://www.lily.fi/blogit/ericak

  • Kira Kosonen

   Kiitos! Ja niiiiin mukava :D

 • Mari

  Puku näyttää todella upealta päälläsi, itsekkin puvusta haavelleena on mielikuva juuri näin istuva :)

  • Kira Kosonen

   Housut olivat iteasiassa mielestäni hitusen liian kireät! Silloin kun ostin ne niin hyvä, että pysy edes päällä, mutta nyt kyykkytreenit (ja rakkauskilot) on kyllä tuonu lihaa reisien ympärille :D

 • K

  Aah, ihana puku!! <3

  • Kira Kosonen

   <3 <3 :)

 • Ida

  Wow, oot kyllä tyrmäävän kaunis!!

  • Kira Kosonen

   Voi kiitos Ida! <3