CATEGORIES
26.4.2016

DIESEL TOUCH

My Style

Photos Julia Toivola

DIESEL College vest

ADIDAS College HERE*

TOPSHOP Leggings HERE*

TOPSHOP Shoes

CHANEL Bag

 

Tässä lauantain päivätyyli, kun kävimme Julian ja Sandran kanssa pyörimässä Bloggers Inspiration Day -tapahtumassa Kattilahallissa. Pakko kyllä sanoa, että jotenkin tämä asu ei toimi kuvissa niin hyvin kuin livenä. Jotenkin asu vähän vääristää kehon mittasuhteita tai sitten kuvakulma on asuun nähden vaan hassu. Kuvien perusteella olisi pitänyt valita myös lenkkarit asun pariksi, vaikka livenä nilkkurit toimivat hyvin! Oh well. 

Olen käyttänyt tätä Dieselin biker -mallista collegeliiviä todella monien asujen kanssa viime aikoina. Se tuo niin kivaa lisää kaikkeen. Lauantain iltatyylikin koostui mustasta bodysta, hameesta ja tästä liivistä. Kesällä se tuo hyvää vastapainoa kaikille kesämekoille, aivan kuten nahkatakki, mutta vähän kevyemmän materiaalin voimin. Tähän sporttiseen tyyliin se toi mielestäni kivan rokkivivahteen!

//Here's my day look from saturday when we attended The Bloggers Inspiration Day event in Kattilahalli. I must say that the outfit doesn't work in pictures that well. The shoes look pretty weird matched with the leggings, but in real life they looked cool. Oh well.

I'm totally in love with this Diesel biker vest at the moment. It gives my looks that cool rock vibe I like. During the summer I'll match it up with some nice dresses, for that small edgy touch.//

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tiitta

  Mun mielestä sun blogi on todella tyylikäs ja täynnä toinen toistaan kauniimpia kuvia ja kivoja kirjoituksia! On ihan normaalia, että kaikki postaukset ei voi sisältää kovin henkilökohtaisia juttuja, -on oikeastaan ihan virkistävää rehellisesti näyttää, että ei bloggarinkaan elämä ole ihan joka päivä niin tapahtumarikasta. Hienoa, että jaksat kuitenkin ahkerasti päivittäin postata, vaikka mitään mullistavaa ei olisikaan tapahtunut, tai vaikka jotain viisauksia/vinkkejä ei joka päivä tulekaan mieleen. Muista ottaa aikaa myös itsellesi ja rentoutua, sillä ihan vaan ikkunasta ulos tuijotellessa tulee taas valtavasti uutta ja ihanaa mieleen <3

  • Kira Kosonen

   Kiitos Tiitta <3 Muista kyllä ottaa aikaa ja yritän olle itselleni vähän armollisempi esimerkiksi postaustahdin suhteen. Ei sitä kai joka päivä täällä tartte olla uutta tekstiä :)

 • Laura

  Seuraan sinua snapissä, tsemppiä Kira! Stressi on todella ärsyttävää, itselläni vähän aikaa sitten oli kauhea olo jonkun aikaa niin paljon juttuja pyörimässä.. En oikein tiedä mitä sanoisin, mikä tsemppaisi. Kyllä se siitä lähtee, yritä rentoutua ,laita aivot narikkaan vähäksi aikaa :) <3 ( tiedän helpommin sanottu kuin tehty)

  • Kira Kosonen

   Kiitos Laura! <3 Ehkä olen aina ollut vähän tälläinen stressierkki... Olen myös huomannut että "aivot narikkaan" ei toimi itselläni ainakaan juhlimisella. Se vain pahentaa asiaa! Parasta on olla ihan vaan kotona, hoitaa akuutimmat asiat järjestykseen ja sitten urheilla, syödä ja nukkua. Välillä viinilasi on vaan niin paljon nopeampi vaihtoehto pikku relaamiselle ;)

 • Nina

  Sun blogista on tullut jotenkin tosi tylsä, persoonaton ja kaupallinen. En oo valitettavasti pitkään aikaan jaksanut lukea, kun postausten otsikoissakaan ei ole ollut mitään mielenkiintoista. Kuvat ovat kun suoraan jostain vaatemainoksista, eikä ne herätä mitään mielenkiintoa. Lisää persoonaa, omia ajatuksia ja monipuolisempia postauksia kehiin! Yksi hyvä vinkki olisi suomenkieliset ja arvoitukselliset postausotsikot. Ja sitten siihen postaukseen jotain oikeaa asiaa. Ei pliis mitään snäppi kuvia tms, vaan ihan oikeita ajatuksia tuomaan sitä henkilökohtaisuutta! Vielä vähän aikaa sitten olit yksi mun suosikkibloggaajista, mutta nyt on vaan mennyt tylsäksi… Hyvää vappua kuitenkin!!

  • Kira Kosonen

   Tuli taas tosi paha mieli… Harmi, että koet blogini tälläisenä. Olen vielä nimenomaan siivonnut uuden alustani sillä tavalla ettei täällä ole bannereita joka nurkassa ja pop up mainoksia yms. Kaupalliset sisältöjutut ovat aina sellaisia joita haluan itse tehdä ja ne mahdollistavat sen, että pystyn tekemään tänne myös ihan kaikkea muuta sisältöä päivittäin! Ilman niitä ei tämä blogi (tai mikään ammattiblogi) valitettavasti pyörisi. Ainakaan yhtä aktiivisesti.

   Yritän suunnitella ja miettiä postauksia joista saisit enemmän jotain irti. <3

   • Nina

    Ei ollut tarkoitus aiheuttaa pahaa mieltä, mutta tuli joo näköjään vähän kärkkäästi kritisoitua… Uskon että kaupalliset ja muut postaukset pystyy kyllä yhdistämään, se tietysti vaatii aika kovaa postaustahtia, jos molempia pitää tehdä melkein päivittäin. Esimerkkinä vaikka Kenzas-blogi, jossa kirjoittaja julkaisee (hyvin tyylikkäitä) kuvia ihan päivittäisistä toimistaan ja päivän tapahtumista, ja samalla kertoo kuulumisia. Myös esim. Mungolife-blogissa otetaan hyvin kantaa pinnalla oleviin asioihin, ja vaikka en kaikesta itse olisi samaa mieltä, niin on kiinnostava lukea erilaisia kantoja ja ajatuksia asioihin. Samaa on myös havaittavissa siskosi blogista, jossa hän mielestäni todella hyvin juuri vastasi lapsen sukupuolta käsittelevään asiaan. Luin koko postauksen ja kaikki kommentit, sillä ne selvästi herättivät ihmisissä tunteita ja ajatuksia. Omasta blogistasi on itselleni tullut lähinnä vain hienojen kuvien blogi, sillä en ole aikoihin jaksanut edes lukea postauksen tekstiä, selannut vain ne kuvat. Mutta tsemppiä kaikkeen, tee niin kuin koet omaksesi!! :)

    • Kira Kosonen

     Vastasinkin omia aatteita takaisin ihan omassa postauksessa. Haluaisin tähän vielä kuitenkin kommentoida, että Kenzas ja Munolife ovat upeita blogeja, mutta heidän tyylinsä ei ole koskaan ollut omani! Minusta ei vaan tunnu luonnolliselta kirjoittaa arkipäivän tekemisistäni aina… mietin aina, että ei ketään varmaan minun arkipuuhani niin paljon kiinnosta. :D Tällä hetkellä myös elämässäni ei ole tapahtunut mitään isoja mielipiteitä tai tunteita herättäviä asioita. ELän todella onnellista ja tasapainoista elämää, joka ehkä välittyy tänne jonkinsortin tylsyytenä. Rakkauttani voisin täällä hehkuttaa myös pilvin pimei, mutta sen onnen haluan kätkeä. Näiden yhteissummana ulkoasu on varmasti vähän kylmempi, mitä elämäni sisältä oikeasti on.

    • Katju

     Sama täällä! En useinkaan viitsi lukea tekstejä koska ne ovat aika “tyhjää täynnä”. Kuvat on kyllä hienosti käsitelty ja jos niihin haluat panostaa, niin ihan oikealla tiellä olet. Kannattaa kuitenkin sitten ymmärtää myös se, että osa lukijoista jättää blogin koska hienot kuvat eivät vaan riitä.
     Kirjoitit juuri tästä riittämättömyyden tunteesta ja varmasti uudet työkuviot vievät aikaa. Kultainen keskitie olisi ehkä parempi vaihtoehto – chillaat kuvien täydellisyydestä välillä ja kirjoitat enemmän ajatuksistasi. Välillä taas panostat kuviin ja jätät tekstin suosiolla lyhyemmäksi. Molempi parempi. Blogi työnä perustuu kuitenkin siihen, että tuottaa katseltavaa ja luettavaa. Tsemppiä jatkoon!

     • Kira Kosonen

      Olet ihan oikeassa, että blogi koostuu niin valokuvista kuin teksistä. Ehkä en ole koskaan pitänyt itseäni kovin hyvänä kirjoittajana ja siksi yrittänyt kompensoida asiaa juuri valokuvillani. Tämä on selkeästi oma heikkouteni. Oli kyllä taas niin hyvä kirjoittaa pidempi postaus, joka herätti kommenttiboksin ihan eri tavalla eloon. Kiitos sinullekkin siitä, että olet tässä mukana, vaikka tekstit eivät olisikaan sitä mitä odotat. <3

 • -heini-

  Tuo laukku on vaan niin upea!

  • Kira Kosonen

   Saa nähdä kestääkö 10 vuotta kun on mulla nyt 24/7 käytössä :D en uskalla päästää sitä kädestäni ees irti haha!!