CATEGORIES
21.4.2016

MY PARK

My Style

Photos by Strictly Style

*Yhteistyössä Zalando / In collaboration with Zalando

IVYPARK Cap HERE

IVYPARK Body HERE

IVYPARK Jacket HERE

ADIDAS Shoes HERE

Voin luvata, että kolme vuotta sitten minua ei olisi missään nimessä saanut kameran eteen pelkkä body päällä heilumaan. Vaikka olen omasta mielestäni omannut aina ihan hyvän itsetunnon, niin olen silti ollut todella herkkä kuuntelemaan muiden mielipiteitä ja vielä pahempaa, olen myös antanut niiden vaikuttaa tekemisiini. Reagoin ennen todella henkilökohtaisesti asioihin, jotka olisi pitänyt vaan antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. 

Bloggaaminen, valokuvaaminen, kameran edessä oleminen ja sitä kautta tulleen palautteen käsittely on kehittänyt minua paljon. Muistan, kun kirjoitin blogiani ensimmäistä viikkoa ja positiivisen palautteen mukana sain myös paljon negatiivisia kommentteja mm. ulkonäöstäni, tyylistäni ja tavastani poseerata kuvissa. Muistan, miten paljon ne kommentit silloin satuttivat, mutta muistan myös todella selvästi, kun isosiskoni nevoi minua vaan luottamaan itseeni ja omaan tekemiseeni. 

Oli pitkä tie ymmärtää, että kaikkia ei voi eikä pidä miellyttää. Tärkeintä on tehdä niitä asoita, jotka tuntuvat juuri itsestä parhaalta. Ihan ensimmäisestä postauksestani saakka olen rakastanut luoda kiehtovia, voimakkaita ja erilaisia valokuvia. Tapani esimerkiksi poseerata kuvissa on vain osa omaa luomisprosessiani. Mitä pidempään tätä olen tehnyt, sitä varmempi olo minulle on tullut kameran kanssa ja sitä enemmän haluan haastaa itseäni. Jostain syystä siinä kameran edessä onkin aina se itsevarmin olo, mutta kameroiden sammuttua epävarmuuden äänet kaikuvat aina takaraivossa. Tästä syystä olen oppinut rakastamaan kuvaustilanteita ja sitä tunnetta, mikä minulla on, kun astun kameran eteen. Se jännitys, se adrenaliini ja erityisesti se luomisen tunne. On äärimmäisen voimaannuttavaa päästä siihen tilaan ja olen siitä aivan äärimmäisen kiitollinen. Kiitos, että teette siitä minulle edes mahdollista.

Olen tämän matkan myötä oppinut luottamaan koko ajan enemmän ja enemmän omaan vaistooni ja kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäni. Kuvaustilanne onkin minulle nykyään hetki, jolloin pyrin unohtamaan koko muun maailman ja luottamaan vaan itseeni ja omaan näkemykseeni. En silloin mieti, mitä muut tästä ajattelevat. Se on minulle vapauttavinta. 

Kuvaushetki on minun puistoni. Se paikka, missä tunnen olevani kaikista vahvimmillani. Paikka, jossa muu maailma hiljenee. Minun paikkani. Missä sinun puistosi on?

Supersiistejä Beyoncén uuden IVY PARK -sporttimalliston tuotteita pääset shoppailemaan nyt Zalandon sivuilla täällä.

#MYPARK 

//I can promise you that three years ago you wouldn't have seen me in a body posing for a camera. I used to be so scared of what other people might say about me, that I would have never had the courage to do something like this. Blogging, photographing and learning how to react to different types of feedback have really made me grow as a person. 

I've always wanted to create strong and powerful pictures and my way of posing in pictures is just part of my own creative process. I remember when I first started blogging I got quite a lot of negative feedback from my looks, my style and the way I take pictures. I remember the comments hurting me, but I also remember my big sister advising me to just trust myself and my own point of view.

It was a long road trying to understand that I can't and I don't have to please everyone. The most important thing is to stay true to yourself and who you are. I love taking photos and being part of the entire process that comes with it. I also love the way I feel when I step in front of the camera. It always gives me a small rush of adrenaline. It's a place where I create. In this moment I feel strong and in this place I feel confidant. 

Over the years trusting myself has become more and more important. I'm happy that I can create something new everyday and inspire other people. When I'm working I can fully concentrate on what I'm doing and in that moment, it doesn't matter what other people think. The set is my power house. It's my park. Where is your park?

You can now shop Beyoncés new IVYPARK sport collection on Zalando here.//

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Lia

  Tuo body näyttää todella kivalta. Saako kysyä, että mikä koko on ylläsi kuvissa?

  • Kira Kosonen

   Body on kokoa S!! Ja todella kurveja kokoon kursiva, jos näin voi sanoa :D

 • nnoora

  Upeet kuvat ja näytät törkeen hyvältä!! Jatka vaan samaan malliin. <3

  • Kira Kosonen

   Kiitos Noora!!

 • TanjaP

  WAU!Upeita kuvia olette siskon kanssa saaneet aikaan.Kuvat niin tyylikkäitä että huh huh. :)

  • Kira Kosonen

   Ihana tanja <3

 • Nette

  Vau! En ole tainnut kommentoida juuri vaikka alusta asti mukana seuraillut. Tämä on kyllä niin sinun juttusi, osaat asiasi mimmi ;) Täytyy vielä kehaista, että erotut kyllä kirkkaasti blogien joukosta ammattitaidollasi ja kunnianhimollasi, mikä myös näkyy!

  • Kira Kosonen

   Siis WAU itsellesi! Niin kannustava ja tukeva olet <3 KIITOS <3

 • Veera

  Upeita kuvia ja hyvä postaus. Toissapäivänä klikkasin muutamia Ivy Park juttuja Zalandolta, toivottavasti ovat hyvälaatuisia :)
  Lenkkipolku, oli se sitten missä vaan, on minun puistoni.
  – Veera

  • Kira Kosonen

   Lenkkipolku on ERITTÄIN hyvä Park <3

 • Emilia

  Mulla ei oo muuta sanottavaa kun VAU!!!!!

  • Kira Kosonen

   <3 <3 <3

 • Petra

  Hallelujah, SMOKING HOT!!

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! Pakko myöntää, että vähän kyllä jännäs taas julkaista :D

 • Heidi

  Ok, mistä mä voisin ostaa yhdet tollaset koivet? :D

  • Kira Kosonen

   Haha! Lupaan, että kuvakulma tekee myös paljon ;) Alhaalta ylöspäin vaan, niin johan tulee pituutta!

 • minna

  Oot upea nainen! Oon alusta asti ihaillut sun kuvia, ne on vaan niin tyylikkäitä ja ammattimaisia :).

  • Kira Kosonen

   Kiitos Minna kauniista kommentista ja kannustuksesta! :)