CATEGORIES
29.3.2016

KHAKI GREEN

My Style

Photos by Strictly Style

FILIPPA K Jacket

ZARA Knitwear

ZARA Belt

ZARA Pants

TOP SHOP Shoes

CHANEL Bag

 

Isoin turhautumiseni aihe on tällä hetkellä vaatekaappi kahdessa eri osoitteessa. Olen viime kesästä saakka asustellut poikaystäväni nurkissa ja oma koti toimii nykyään minulle pelkästään isona vaatekomerona ja varastona. Pikkusiskoni muutti onneksi asuntooni tuossa syksyllä, joten se ei seiso siellä kuitenkaan tyhjillään. Ihan kätevää, kun ei ole vielä tarvinnut miettä mihin kaiken roinan oikein työntää. Joku suursiivous ja kirppis olisi kuitenkin ihan pakko pian järjestää tai tulen hulluksi.

Olen myös hiljalleen ominut poikaystäväni asunnosta kaapin kerrallaan, mutta silti kotona tulee ravattua koko ajan edestakaisin! Pärjäisin hyvin arjessa niillä kamoilla, mitä minulla on poikaystäväni luona, mutta kun tässä pitäisi joka päivä kuvata erilaisia kokonaisuuksia blogiin, niin se tuottaa rehellisesti kyllä vähän hakaluuksia. Siksi blogin asut ovatkin olleet viime aikoina todella sporttivivahteisia, koska sporttikamoja on niin helppo soveltaa tällä hetkellä arkityyliini. Mietin tässä, että voisin tehdä myös postauksen siitä, mitkä vaatteet ovat niitä, jotka olen "priorisoinut" poikaystäväni asuntoon. Eli kaikki ne vaatteet, joita tulee tällä hetkellä käytettyä ehdottomasti eniten. Laskin esimerkiksi, että talvi selvittiin läpi pelkästään neljän neuleen voimin! Täällä siis kohtalotoveri kaikille kahden kodin väliä ravaaville. 

//My biggest stress factor at the moment is running between 2 flats. I've been living at my boyfriends house since last summer, but most of my stuff is still at my own place. My little sister moved to my flat last fall, so at least someone is taking care of it!

I've taken up a lot of closet space from my boyfriends flat, but still there is no chance in hell all my stuff would fit here. I have way too much clothes and shoes. Really have to start selling it forward and just keep all the stuff I use on a daily basis. I was actually thinking about doing a post of the clothes I have at my boyfriends flat, cause those are the clothes I use mostly at the moment. For example I counted that I survived the winter by using only 4 sweaters. I would definitely not need this much stuff, unless I shot my outfits for a living.//

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • P

  Ihanat noi housut! Toi postausehdotus kuulostaa hyvältä ;)

  • Kira Kosonen

   Kiitos! Ja joo toivottavasti viikonloppuna ehtisi kuvailemaan tämän! :)

 • rosa

  Se Amerikan siskosiko muutti tänne? Juu tuttu juttu, mut minusta on kiva pitää omakin asunto että voi aina ku kaipaa sitä omaa tilaa ja aikaa mennä sinne:D Ahdistuisin jo ajatuksesta ettei sitä olisi.. Sit kun perheen perustaa voi tietysti asia muuttua mut nyt parikymppisenä itsenäisyys on niin must.

  • Kira Kosonen

   Juuri hän! Koulu päättyi Jenkeissä kesällä ja nyt takaisin Suomessa ainakin hetkellisesti :)