CATEGORIES
27.3.2016

EASTER HIPPIE

My Style

Ihanaa pääsiäistä kaikille! Viikonloppu on tosiaan sujunut rennoissa tunnelmissa kotona vähän töitä tehden ja perheen luona. Eilen illalla väkerrettiin siskojeni kanssa Kinder kakkua valmiiksi tämän päivän dinneriä varten ja kolmen tunnin hikoilun jälkeen saimme nelikerroksisen valkosuklaa/maitosuklaakakun jääkaappiin hyytymään! Tänään on vielä luvassa kakun irroittaminen vuoasta sekä koristelu, jota odotan eniten. Ostin kaupan tyhjäksi kaikista erilaisista Kinder patukoista ja munista! Lopputulos joko onnistuneesta tai epäonnistuneesta kakusta sekä tunnelmia meidän pääsiäissunnuntaista luvassa huomenna blogissa.

Tässä kuvia eräistä viime viikon kuvauksista, josta lisää juttua tulossa vasta kesäkuun alussa! Olen saanut muutaman palautteen kommenttiosioon siitä, että uudessa blogissani on liikaa mainosyhteistöitä ja tästä aiheesta haluaisinkin puhua teidän kanssanne enemmän yhdessä tulevassa postauksessa. Laskin nimittäin, että uudella alustallani olen ehtinyt kirjoittaa jo 140 postausta (huh) ja näistä postauksista ainoastaan 14 ovat olleet kaupallisia yhteistöitä. Kommentit ovat kuitenkin vaivanneet minua ja haluan siksi perehtyä kunnolla asiaan teidän kanssanne keskustellen. Blogien kaupallisuudesta olisi muutenkin hyvä saada keskustelua aikaiseksi, joten tästä lisää siis myöhemmin! Nyt kuitenkin ekaksi Eiranrantaan reippailemaan ja sitten dinneri perheen kanssa. Nauttikaa ihanista vapaista!

//Happy Easter everybody! Here's some bts pictures from I shoot I did a week ago. Absolutely loved this hippie look! Can't wait for all the cool summer festivals.

Soon I'm gonna go to my sisters house and start preparing for the big Easter dinner. Yesterday we spent almost 3 hours baking the Kinder cake I was talking about, haha. We are definitely not pros on baking stuff, so I really hope it comes together. I'll show you pictures of the outcome and some sunday feelings tomorrow on the blog. Have a happy holiday!//

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katri

  Itse lasken myös toiveasukollaasit ja esim nämä Adidasheimojutut kaupalliseksi sisällöksi, joten sanoisin että laskutavasta riippuen niitä kaupallisia juttuja tulee kyllä enemmän.. Toki ymmärrän että kaupallisista postauksista muodostuu bloggaajan palkka, mutta kyllä sun blogista on kieltämättä persoona vähän hävinnyt. Lisäksi en edelleenkään tykkää tuosta että muoti ja lifestyle on erikseen ja sen takia blogisi on jäänyt pois päivittäiseltä lukukierrokselta. Toisaalta arvostan sitä että panostat laadukkaaseen sisältöön ja kuviin, koska toisaalta myös nämä pääsiäisviikko iPhonen kamerasta tyyppiset jutut mitä joillain näkee vaikuttaa vain laiskoilta. Ehkä tähän löytyisi joku tasapaino? Ainakin tykkäisin lukea enemmän ihan rehellisiä mielipidepostauksia ja ajatuksia esim. blogi- ja muotimaailman eettisyydestä. Esimerkiksi kommenttejasi onnenonkija leffasta oli mielenkiintoista lukea, vaikka se olikin kaupallinen postaus. Eli kaupallisuuskaan ei haittaa jos se on toteutettu persoonallisesti ja sisältöön sopivasti. En nyt tiedä oliko tässä päätä tai häntää mutta ajattelin laittaa palautetta kun otit asian esille. Hyvää kevättä sulle ja kiitos (kaikesta huolimatta) kivasta ja inspiroivasta blogista! :)

  • Kira Kosonen

   Asukollaasit ymmärrän, mutta juuri tämä Adidasheimo harmitti jo heti kättelyssä kun ajattelin ihmisten pitävän sitä kaupallisena juttuna, vaikka lenkkitossuja lukuunottamatta en siitä mitään muuta saa itselleni, kuin hyvän mielen ja paremman kunnon. On vaikea reagoida tähän “persoona kadonnut” asiaan, koska omasta mielestäni mikään ei oli sisällössäni muuttunut. Olen aina postannut asuja, kauneusjuttuja, ruokakuvia ja muuta ns. perus pintaa. Se on aina ollut tyylini. En ole koskaan esimerkiksi osannut kirjoittaa isoja mielipidepostauksia. Henkilökohtaisimmat postaukseni ovat olleet burn outista ja erosta, mutta tällä hetkellä kun kaikki on elämässäni niin hyvin ja tasapainossa, niin ei tälläisiä vuodatuspostauksia vaan synny. Ehkä juuri tasapainoisuuteni välittyy täällä sitten tylsänä. Todella harmi, jos näin on. En nimittäin kaipaa niitä tunteita henkilökohtaiseen elmääni. Olen todella onnellinen.

   Myös muotimaailman eettisyydestä puhuvia blogeja on varmasti iso kourallinen, mutta silloin kun oma kulutuskäyttäytymiseni on vielä kaukana ideaalista, niin olisi minusta todella tekopyhää paasata asiasta blogissani. Yritän koko ajan tässä parantua ja miettiä tarkemmin hankintojani, mutta en vielä pystyisi selkä suorana paasaaman asiasta. Minulla on siitä paljon vielä opittavaa!

 • L

  Blogistasi on hävinnyt kosketuspinta kokonaan. Kaikki jutut ovat lehtimäisiä, eivätkä oikein kerro mistään. Sun persoona on hävinnyt kokonaan täältä. Jutut myös kertovat hyvin paljon siitä kuinka olet menossa tai olet jossakin työhommissa, joten mielikuva yhteistöistä on jatkuvaa. Toivottavasti löytäisit taas rohkeuden tuoda omaa persoonaasi vähän enemmän esille:) mulla on sellanenen mielikuva et oot hassu hulluttelija joka tykkää kokeilla uusia juttuja ja kertoo myös mielipiteensä asioista. Nyt fiilis on ku lukis anna lehden muotiosiota

  • Kira Kosonen

   Tästä tuli kyllä todella paha mieli. On vaikea yrittää välittää enemmän henkilökohtaista persoonaa, kun blogini linja on alusta alkean ollut samanlainen. Olen ehdottomasti kuvailemasi hullu hassuttelija, kokeilen uusia juttuja ja minulla on mielipiteitä. Blogini linja on kuitenkin aina ollut asuja, kauneusjuttuja, ruokareseptejä ja muita hyvinvointi juttuja. Asioita, joita myös useammat naistenlehdet käsittelevät. Se on vain aina ollut tyylini. Olen vähän hukassa siitä, miten tässä pitäisi sitten muuttua.

 • mmagic

  Aivan ihana asu, tuollainen ”hippi” -tyyli miellyttää juuri nyt silmääni todella paljon. Hyvää Pääsiäistä!

  • Kira Kosonen

   Kiitos! Toivottavasti oli ihana loma! <3 :)