CATEGORIES
11.3.2016

THAT TRENCH

My Style

Photos by Strictly Style

*Kaupallinen yhteistyö Ril's / In collaboration with Ril's

 

RIL'S Trench Coat HERE

YSL Bag

HM X BALMAIN Leather pants

TOP SHOP Shoes

 

Trenssitakki taitaa olla aina kaikkien isoimpien tyyli-ikonien suosituslistalla, kun kysytään parhaimpia vinkkejä ajattomaan ja kauniin klassiseen pukeutumiseen. Olen vuosien varrella kokeillut paljon tyylilläni, mutta koskaan aikaisemmin ei tämä kyseinen takki ole minua puhutellut. Minun valintani kevät/syystakkia varten on aina ollut kevyet parka ja bomber henkiset pilottitakit. Olen aina kokenut trenssitakin olevan yksinkertaisesti minulle vain liian naisellinen.

Onko se sitten ikä, vaihtelun virkistys vai mikä, mutta ensimmäistä kertaa tämä takkimalli puhutteli minua. Minulle tuli esimeriksi todella levollinen ja rauhaisa mieli, kun kokeilin tätä takkia päälleni. Hassua miten paljon tietyt vaatevalinnat voivatkin vaikuttaa psyykeeseen! Tekee minulle varmasti ihan hyvää välillä ripustaa asennetta ja särmää tihkuvat rotsit naulakkoon ja vaan liihutella menemään kevyin trenssiaskelin. Jotain uutta minulle ja ehkä tuttua sinulle, mutta tämä takki oli ehdottomasti lempilöytöjäni Ril'sin uudesta kevätmallistosta.

P.S Ril's liikkeissä on vielä huhtikuun loppuun saakka tarjous, jolla saat -20% alennuksen normaalihintaisesta tuotteesta mainitsemalla blogini kassalla! Ihania kevätostoksia. 

//The trench coat is always a must have wardrobe essential if you ask the fashion gurus for advice. For some reason this jacket style has never really been my thing. I've always gone for the casual parka and bomber jackets. The trench has always just been too ladylike for me.

I don't know if I'm getting older or maybe I'm in need of something new, but for some reason for the first time the trench coat started looking good to me. I tried it on and suddenly I felt really at ease. I could picture myself walking around town, buying flowers and having coffee like a true sophisticated lady. It's weird how clothes can make you feel a certain way! I think it's actually pretty healthy for me to hang up my edgy attitude jackets from time to time and just flow around in my light trench. Something new to me and maybe familiar to you, but this trench was surprisingly one of my favorite pics from the Ril's spring collection.

P.S Ril's stores offers you a discount of 20% from a normal priced item if you mention my blog at the register! Happy spring shopping.//

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • i

  Minulla on myös ollut aina sama, trenssit tuntuvat liian naisellisilta ja jotenkin jäykiltä.Tänä keväänä ostin itsekin ensimmäisen trenssini,jotenkin näen sen nyt aivan uusin silmin. En tiedä johtuuko se siitä, että on pian kolmekymppinen….Parkat ovat edelleen ihan ykköstakkini mutta trenssi tuo kivasti vaihtelevuutta.m

  • Kira Kosonen

   Jes! Kohtalotoveri <3

 • Aino

  Hyvin käy kyllä naisellisempikin versio sulle :) Tuossa takissa voisi olla potentiaalia omaksikin kevät takiksi. Yritin etsiä hintaa, mutta en löytänyt mistään nettikaupoista…

  • Kira Kosonen

   Moikka! Tää takki tuli vasta viime viikolla liikkeeseen, niin varmaan muilta jälleenmyyjiltä löytyy vasta nyt lähiviikkoina valikoimasta :) Hintaa takilla on 299,90 ainakin Ril’sin omissa liikkeissa. Muista, että jos takin hakee sieltä niin saat -20% mainitsemalla blogini kassalla ;)

 • P

  Vähänkö hyvin sopii toi takki tohon taustaan! :)

  • Kira Kosonen

   Joo pyörittiin siskon kanssa Eirassa etsien kuvauspaikkoja ja mätsäävä seinä löyty ihan sattumalta :D

 • minna

  Mulla on itsellä aina samanlaisia fiiliksiä kun trenssi takki on päällä, se on vaan “liian” naisellinen :D omistan kyllä mangon aivan ihanan yksilön mutta harvemmin se päälle pääsee. Enemmän silmääni miellyttää ns. liehutakit jotka muistuttavat melkein trenssiä :).

  • Kira Kosonen

   Joo! Aina mullakin ollut sama juttu… ne sellaiset liuhuvat trenssi wannabet ovat olleet paljon enmmän omaa tyyliäni! :)