CATEGORIES
7.3.2016

RED SUEDE SHOES

My Style

Photos by Strictly Style

ADIDAS Shoes HERE*

H&M Knitwear

GINA TRICOT Jeans

FILIPPA K Jacket HERE*

JIMMY CHOO Bag

 

Kivaa viikonalkua kaikille! Täällä on onneksi ollut taas tuottelias maanantai, koska viikonloppuna tuli vaan levättyä. Ero viime viikon maanantaille on kyllä valtava. Tällä viikolla on ekstra kiireinen viikko edessä yhden pikaisen työreissun ja koulun vuoksi, joten akkujen lataaminen viikonloppuna tuli ehdottomasti tarpeeseen. 

Tässä asu viime perjantailta! Sain näistä kengistä paljon kyselyitä Snapin kautta ja tosiaan nämä Rita Oran mallistoon kuuluvat samettiset Stan Smithit ovat uusin lisä lenkkarikokoelmaani. Kengät ovat juuri tulleet ainakin Zalandolle (linkki asutiedoissa), joten suosittelen toimimaan nyt. Uskon, että tästä mallista koot loppuvat pikaisesti. Itse rakastuin ainakin palavasti tähän pariin. Niin piristävä lisä kaikkiin perusasuihin!

Yhdistin tällä kertaa myös mätsäävän huulipunan asuun. Käytän todella harvoin näin kirkasta huulipunaa ja työkaverit toimistollakin huuhdahtivat aamulla yhteen ääneen "Oho, onpas sulla paljon meikkiä!", vaikka perusmeikin lisäksi minulla oli vaan kevyet rajaukset ja huulet punattu. Olen muuten käyttänyt myös aika paljon näitä kissamaisia rajauksia L'Oréal kampanjan innoittamana. Ehkä minustakin kuorituu pikkuhiljaa myös perusteellinen arkimeikkaaja!

//Happy monday everyone! I've been sitting at the office all day getting all kinds of stuff done. This week is going to be really busy, because of one quick work trip and than I also have school in the end of the week. This cuts away so many office days, that I think I'm gonna sit here all night tonight.

Here's an outfit from last friday! I got a lot of questions about these sneakers via Snapchat. They are part of the new Rita Ora collection for Adidas and yes they are out now! I put a shopping link in the outfit details for you guys. I really love the color and the material in these sneakers. So chic and casual at the same time.//

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Julia

  Moi! Ihana blogi ja asu :) Mitä huulipunaa käytät noissa kuvissa? Ihana sävy! Terveisiä saksasta :)

  • Kira Kosonen

   Moikka Julia! Sävy on L’Orealin Color Riche RED huulipunapaletista. Muistaakseni käytin paletin kolmanneksi tumminta sävyä, mutta nimeä sävylle en valitettavasti tiedä! Voin yrittää selvittää jos sitä saisi ns. irtopunana :)

   • Julia

    Voi mielellään!! Kiitos oikein paljon tiedosta :)

 • Anu

  Täällä myös yksi lukija, joka on ollut mukana alusta saakka kommenttia jättämättä, mutta nyt asusi kolahti niin kovaa, että pakko rikkoa tämä hiljaisuus:) Näytät aivan loistavalta ja muutenkin tyylisi miellyttää paljon! Ja kiitos vain inspiraatiosta, nyt mun on pakko saada nuo kengät;)

  • Kira Kosonen

   Kiitos siitä, että seuraat ja nyt siitä että kommentoit!! <3 Moi vaan sinne :)) Näistä kommenteista tuli jotenkin todella ihana fiilis, kiitos tuhannesti!

 • Maria

  Olen seurannut huikeaa blogiasi alusta saakka kommentoimatta kertaakaan, mutta nyt oli pakko tulla peukuttamaan. Tosi simppelillä asulla ja asusteilla onnistuit (taas kerran) saamaan ihan uudet fibat ja näytät ihan eri ihmiseltä!

  • Kira Kosonen

   On aina niin sydäntä lämmittävää kuulla, että täöllä on lukijoita ketkä ollut matkassa mukana ihan alusta asti <3 Kiitos siitä, että kommentoit nyt!! Tästä tuli aivan super fiilis päivään. Kiitos <3

 • Emiiiiiilia

  Moikka! Mistä on tuo ihana Iphone suojakuori? :)

  • Kira Kosonen

   Se on Happy Plugsilta! Samoin kuin nuo kuulokkeet :) Samaa marmorisettiä!

 • mmagic-

  Onpa kiva lisä, muuten aikaa mustaan asuun, punaiset kengät ja huulet. Todella kiva asu ja näytät todella kauniilta

  • Kira Kosonen

   Kiitos!! <3 Piristi päivää :)