CATEGORIES
14.1.2016

JACKET TALK

My Style

Photos Julia Toivola

J.LINDEBERG Jacket

DIESEL Pants

UGG Boots

BECKSÖNDERGAARD Scarf

Tässä se on. Huikea asukokonaisuuteni viime viikoilta! Päästä varpaisiin mustaa ja lämmintä (musta pipo oli myös mukana). Ostin tämän J.Lindebergin takin viime talvena kirppikselta täysin käyttämättömänä. Olin silloin niin onnessani, että olin vihdoin löytänyt takin jossa en palelisi. Taas tänä talvena jouduin kuitenkin toteamaan, että ei tämäkään takki ole kuitenkaan se lämpimistä lämpimin ja monipuolisin vaihtoehto. Malli on ehkä vähän liian niukka jättikokoisille villapaidoilleni, joita rakastan talvisin käyttää. Olen huomannut, että väljyys on avain lämpöön pukeutumisessa ja tämä takki ei siihen ole ehkä paras. Siksi poikaystäväni parka takki on ollut usein lainassa. Tämä on tosin parka takkia hieman siistimpi ja siksi loistava vaihtoehto esimerkiksi talven juhlia ajatellen. Voi kuitenkin olla, että myyn myös tämän monien muiden takkieni ohella tulevassa blogikirpparissa. Mieluummin myyn 5 takkia ja ostan yhden kalliimman, joka on täydellinen. Kirpparista ilmoitetaan muuten heti kun löydämme vain hyvät tilat sille!

Yksi takkivinkki, jota kokeilin tänään äitini neuvosta, on kevytuntsikka villakangastakin alla! Ihan loistava idea saada ekstra kerros lämmintä ja lookki tuo kivaa vaihtelua toppatakkivuorelle. Oma kevytuntsikkani on UNIQLO:lta, joka pitäisi ehdottomasti saada myös Suomeen. Aivan täydellinen merkki pohjolaan, joten en voi käsittää miten sitä ei olla saatu vielä skandi maihin. Tästä tyylistä tulossa pian kuvia!//

//Here it is. My big fashion outfit of the last few weeks. I bought this J.Lindeberg jacket last year and totally love it. The only thing is that the fit is a bit too slim now when I want to wear huge warm jumpers. I've noticed that I've been stealing my boyfriends big parka jacket, because it has so much room and therefore air that turns into warmth. I need a bigger jacket.

One jacket tip I got from my mom, was to wear a light jacket like UNIQLO under your basic wool jacket. This way you get the extra layer of warmth, but you can still use your favorite fall jackets! I tried it today and was super surprised how well it worked. I have to show you this in an outfit soon!//

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Oikeesti

  Mites olisi noi yhdys sanat

 • bebe

  Hei! Nyt on tullut pari postausta, joiden kuvat ei näy. Ainakin tämä ja back to feeling good postaukset. En tiedä johtuuko omasta koneestani vai mistä, mutta ennen ei ollut tätä onglemaa. :)

  • Kira Kosonen

   NYT PITÄIS TOIMIA! Mulla oli kuvatiedosto nimissä ääkkösiä, niin siksi herjas. Nyt pitäisi myös näkyä Back to feeling good kuva! :)

   • Bebe

    Toimii! :D

  • Kira Kosonen

   Sain juuri saman palautteen! En tiedä missä vika… :/ Toimii kuulemma chromen ja explorer selaimella mutta ei safarilla??