CATEGORIES
3.1.2016

FAVE 15 FROM 15

My Style

Some of my favorite outfits from 2015

Hyvää uutta vuotta kaikille! Pahoittelut muutaman päivän radiohiljaisuudesta. Olimme tosiaan viettämässä uutta vuotta ystäviemme mökillä ja aluksi tarkoitus oli olla siellä vain aaton yli. Mökkitunnelman rentous sai kuitenkin koko porukan jäämään sinne koko viikonlopuksi ja muiden tavalla jätin aivot narikkaan hetkeksi töiden osalta ja nautin takkatulesta sekä seurapeleistä rauhassa ystäviemme kanssa.

Oli kyllä aivan superhauska ja ihana viikonloppu! Pelasimme lähes koko ajan Ultimate Werewolf -nimistä seurapeliä, jossa kaikille jaetaan yksi kortti. Kortti määrittää oletko tavallinen kyläläinen, murhaaja (ihmisusi) tai tirkistelijä. Sitten kaikki laittaa silmät kiinni ja tappaja tappaa aina jonkun seureesta. Yksi henkilö ohjaa peliä, joka näkee kuka on tapettu ja kun kaikki avaavat silmät kerrotaan kuka oli yön "uhri". Todella vaikea peli selittää, mutta aivan törkeän hauska ja koukuttava seurapeli, joka muuttaa koko ajan muotoaan! Tämä on pakko käydä ostaa jostain myös kotiin. Oli niin hauska seurata muiden pelaajien ilmeitä ja eleitä ja yrittää arvata murhaajaa. Koko homma menee todella pyskologiseksi kieroiluksi, jos haluaa pysyä jokaisen "yön" yli hengissä ja varsinkin pariskuntien väliset syyttelyt menivät todella hauskaksi. Jos onnistun löytämään pelin jostain, niin vinkkaan teille siitä myös täällä!

Nyt sunnuntai elokuva sekä pyykit pyörimään ja vähän ruokaa napaan. Palataan huomenna normaalin päivitystahdin vauhdissa! 

//Sorry my update has been bad for 2 days! We decided to stay at the country side for the entire weekend and just relax! Was so cool just to play games, eat and laugh with a bunch of great people. We got so hooked on this came called The Ultimate Werewolf. One person is always secretly the killer and tries to kill all the innocent villagers. Sounds a bit weird, but the game got super interesting and you had to be really sneaky in order to stay alive. I think we played this game until 5 am one night, haha.

Now I'm just going to do some laundry, watch a movie and get something to eat! Tomorrow I'll be back with my normal updates. Have a nice sunday everybody!//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Omppis

    Pelasin itsekin tuota Venäjällä asuessani! tosin siinä hahmoina olivat tosiaan mafiooson ja lääkärin lisäksi kevytkenkäinen nainen. “kaupungin asukkaat nukkukaa”, haha postaus toikin mieleen hauskan päivän :)

  • Ronja

    Toi peli on niin hauska!! Tai siis en tiennytkään, että siitä on tehty tuollainen virallisempikin seurapeli. Teininä pelattiin tota ensin leirillä ja sen jälkeen vähän kaikkialla. Silloin tosin pelin nimi taisi olla mafioso tms, eikä mitään kortteja tarvittu. Pelin johtaja eli jumala ohjasi peliä ja pelin alussa valitsi myös roolit pelaajille. Kun pelkkä murhaava mafioso ja pelastava lääkäri eivät riittäneet, mukaan tuli ties mitä hahmoja: huora tartutti sukupuolitauteja, joita erittäin loogisesti plastiikkakirurgi (?! :D) yritti parantaa, kylähullu ajeli traktorilla muiden yli (lisää uhreja) ja joskus jopa tappoi itsensä… Oli lystiä!
    Vinkkaa toki, jos tuon pelin virallisemman muodon jostain löydät. Hyvää alkanutta uutta vuotta! :)