CATEGORIES
30.12.2015

WINE FURR

My Style

Photos Julia Toivola/ Edit by me

MIU MIU Shades

GINA TRICOT Jeans

JIMMY CHOO Bag

ADIDAS Shoes HERE*

BECKSÖNDERGAARD Scarf

KARL LAGERFIELD Fake furr

(gifted/coming soon to Zalando)

 

Eilen sain itseni raahattua toimistolle ja yllätyksekseni siellähän oli jopa porukkaa! Viimeisen viikon ajan siellä on oikeastaan vaan kaikunut. Käytiin myös lounaan jälkeen nappaamassa nopeat asukuvat Julian kanssa tästä takista. Takki oli yllätys synttäri/joululahja Zalandolta ja en voisi olla enempää kiitollinen siitä. Rakastuin takkiin yhdessä tilaisuudessa ja sanoin kuumeisesti odottavani sen tulevan myyntiin. Tänä vuonna tehtiin perheen kanssa tosiaan sellainen ei lahjoja diili, niin kyllä tämä yksi paketti lämmitti kovasti mieltä. Väriturkit on mielestäni niin siistejä! Ei ehkä mikään poikaystävän suosikki, mutta I LOVE IT! 

Uuden vuoden suunnitelmat on myös lyöty nyt lukkoon ja päätimme lähteä pienellä pariskunta porukalla mökille pariksi päiväksi. Luvassa on avantouintia, saunomista, lautapelejä sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Tämä vaihtoehto on minulle nyt ehdottomasti mieluisin. Treenit rullaa hyvin eikä muutenkaan ole tullut vähään aikaan juhlittua. Tällä linjalla voisi hyvin jatkaa vielä pidempään, vaikka mitään tipattomia tammikuita ei ole luvassa. Sen sijaan lihaton tammikuu on kyllä mietteissä, mutta siitä lisää myöhemmin. 

//Today I finally went to the office and to my surprise, I wasn't the only one there! Guess I wasn't the only one tired of being in my sweat pants all the time, haha. We also took photos of this jacket with Julia really quick. It was a birthday/christmas gift from Zalando and I couldn't be happier about it! I love colorful furs at the moment and this wine one is just too gorgeous. A thousand times thank you! This was actually the only gift I got, because of our no gifts deal, so it really made my day.

What do you guys plan to do on new years? We decided to go to the country side with a small couple gang. The plan is just to take it really easy and thats so fine by me. Haven't really been out lately and my training is finally on track so just don't feel partying too much. So back to the sweat pants!//

*Mainoslinkki / Add link

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Eve

  Upee takki, sopii sulle tosi hyvin!:)

  Oon lukennu sun blogia aivan alusta alkaen ja aattelin että palautetta on aina kiva saada, niin tässä sitä tulee; upeeta työtä!!! Tää on mun yks lemppari blogeista ja tosi laadukas sellainen. Mutta oon pohdiskellu, että miks kuvaat aina vaan keskustassa, kun alkuaikoina kuvasit monipuolisesti puistoissa, rannalla jne. Toki ajanpuutteen ymmärrän, mutta esim jotkut editorial kuvat rannalla olis tosi näyttävät kevättä ajatellen :) ja ehkä ripaus sitä rock-kiraa olis myös kiva vielä nähdä!
  Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvä meininki sulla on säilynyt ja siitä paljon plussaa! Kuitenkin olis vielä kiva nähdä niitä saman tyylisii kuvii kuin blogisi alkuajoilla oli, koska nykyään kaikki bloggaavat vaan stadin keskustassa ja se on vähän tylsää… :D

  Mutta hyvää uuttavuotta!

  • Kira Kosonen

   Hei tosi hyvää palautetta KIITOS! Just tällästä potkua tartten persuksiin nyt! Ei saa jäädä liikaa mukavuusalueelle ja jos kukaan ei vaadi, niin sen tekee helpommin ;) Mä lupaan petraa! Ihanaa uutta vuotta myös sinne <3

 • Heidi

  Mikä siinä on, ettei miehet innostu noista “karva jutuista” vaatteissa? Ainakaan minä en koskaan ole saanu kehuja karvavaatteistani, lähinnä hassuja kommentteja poikaystävältä :D. Tätä samaa oon kuullu myös kavereilta ja niiden miehiltä. Eikö miehet vaan tajuu… :)

  • Kira Kosonen

   Hahahha joo en tiedä ketää kuka oikein tykkäis. Ei ne sit varmaan vaan tajuu :D ;)