CATEGORIES
23.12.2015

Cream and leather

My Style

Photos Julia Toivola / Edit by me

MIU MIU Shades (From Eyerim*)

BECKSÖNDERGAARD Scarf

BIK BOK Knitwear

DIESEL Leather pants (similar HERE*)

VALENTINO Bag

ADIDAS Shoes (HERE*)

Joko loppuviikon lomatunnelma alkaapikkuhiljaa vallitsemaan? Itse aion vielä rohkeasti iskeä kauppojen tuoretiskeille ja lelukauppaan, mutta muuten rentoutumisen kutkuttava tunnelma alkaa vallitsemaan myös täällä! Huomenna blogissa vielä joulutervehdykset täältä suunnasta, mutta sitten ajattelin pitää muutaman päivän päivitystauon ja pitää tietokoneen kiinni. Tavoitteena on kuitenkin kuvailla pientä jouluvideota meidän meiningistä, jonka julkaisen toivon mukaan heti sitten sunnuntaina pyhien jälkeen! 

//Are you guys already in the holiday mode? I'm still planning to hit the stores, but otherwise I'm quite set for the chill down to come. Going to take it really easy, so I'll keep a few days of the blog as well! However I will try to film a small xmas video from our days to come that I hope to publish right after the xmas days on sunday!//

*Mainoslinkki / Add link

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jenna

  Heippa! Suosittelisitko ostamaan aurinkolasit eyerimiltä? Ovatko aitoja? :)

 • Pinja

  Vau, ihania kuvia ja niiiin kiva asu!!

  • Kira Kosonen

   Kiitos! <3

 • Jekku

  Voi miten näyttävä ja fresh olet! Ja herrrrkullinen asu! Sun kasvojen luusto on vaan niin upea, harvoin tulee vastaan. No tämäpä meni siirappiseksi ? iso kiitos hyvästä blogista ja inspiraatiosta! Rentouttavaa joulua!

  • Kira Kosonen

   WAU kiitos! Menin ihan punaiseksi :D <3