CATEGORIES
20.12.2015

Weekend look

My Style

Photos Julia Toivola / Edit by me

HM X BALMAIN Jacket 

LINDEX Knitwear 

GINA TRICOT Jeans 

ADIDAS Shoes (HERE*)

VALENTINO Bag

 

Aah miten ihana aurinkoinen päivä oli eilen! Päivä alkoi Zarrossa Alexan järjestämällä aamiaisella, jonka jälkeen suuntasin siskolleni viihdyttämään pikkumiehiä. Tämä asukokonaisuus vaihtui nopeasti toppavaatteisiin ja UGG kenkiin, koska siskonpoikani toiveena oli lähteä puistoon leikkimään Peter Pan leikkejä. Tunnin verran taisteltiin merirosvoja vastaan ja ihan kunnon hikihän siinä tuli! Ei ihme, että sisko pysyy niin hyvässä kunnossa noiden energiapakkausten kanssa. He tosiaan saapuivat viikko sitten takaisin Suomeen pyhien ajaksi. Niin ihanaa viettää joulu taas yhdessä!

Tavoitteena oli lähteä myös ostamaan hieman joululahjoja, mutta tulin nopeasti toisiin ajatuksiin kun näin Stockamannin ympärillä hyrräävän muurahaismeren. Ajattelin, että säästän itseni vielä tungostuskalta ja menen ensi viikolla työaikoihin uudestaan kaupoille. Tuntuu ihan hullulta, että jouluaatto on jo ensi viikolla. Tämä vuosi on mennyt  niin älyttömän nopeasti! Hyvä, että on pysynyt edes matkassa mukana. Ensi viikolla onkin onneksi aikaa vaan pysähtyä ja miettiä kuluneen vuoden kokemuksia. 

//What a gorgeous day yesterday! This was my look when I was planning to go and do some xmas shopping, but when I saw the hundreds of people in front of Stockman I change my mind. The present shopping must wait until monday morning I think. Instead I went to play with my nephews. This outfit quickly changed into outdoor clothes and UGG boots as we went to the park. I'm so happy that my sisters family is here for the holidays! Can't wait to spend xmas eve with the little ones.

It's really hard to believe that this year is almost over. It went by so fast. Luckily next week I have time to just stop and think about all the crazy and wonderful things that happend this year. Gonna be great.//

*Mainoslinkki / Add link

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • P

  Vau ihana takki! <3

  • Kira Kosonen

   Kiitos! Ollut nyt todella aktiivikäytössä, koska untsikalle ei vielä tarvetta :)

 • anette

  Hei kira! Osaatko sanoa onko jenkeissä noi superstarit paljonkin halvemmat kuin suomessa? Jos siskoni toisi tuliaisiksi :)

  • Kira Kosonen

   On ne jonkun verran! Tällä hetkellä euro on vaan niin heikko, ettei ero ole mikään valtava, mutta jenkeissä ainakin kokoja ja malleja enemmän saatavilla :)