CATEGORIES
7.12.2015

FUTURISTIC

My Style

Valoon Photography

VEJITS Suit (borrowed)

H&M Shoes

Viikko sitten sunnuntaina juhlittiin Helsinki Fashion Weekin päätapahtumaa Kansallisoopperatalolla. Olin niin ylpeä ja innoissani, että myös Vejitsin mallisto pääsi tässä tapahtumassa ensi kertaa kunnolla esille! Tutustuin merkin suunnittelijoihin valokuvaajani kautta ja lainasin melkein koko heidän ensimmäisen mallistonsa mukaani Pariisiin kuvausmatkalle muutama kuukasi sitten. Oli jotenkin niin virkistävää kuvata ja käyttää vaatteita, joita ei ole näkynyt aikaisemmin missään. Olisi ilo ja kunnia tehdä tulevaisuudessakin yhteistyötä nousevien suomalaisten suunnittelijoiden kanssa. Vejitsistä tullaan ainakin varmasti vielä kuulemaan. Olen siitä varma. Yksi heidän luomuksensa pääsi jopa Linnanjuhlien matolle eilen!

//A week ago Helsinki Fashion Weeks main event was held at the National Opera house. I was so glad that Vejits also had the chance to show their first collection in the show! As you may have noticed I borrowed A LOT of their stuff to Paris when we went shooting. I'm sure we'll see a lot more out of the brand in the future. I'm so happy to have the chance to work with uprising finish designers!//

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Elina

  Olenkin miettinyt, että mistä tuo Veijits tulee, kiva kuulla, että suomalaiset ovat keksineet jotakin erikoista. Upeita ja persoonallisia vaatteita! Täytyy sanoa, että kaikki esitelemäsi Veijits- merkkiset vaatteet ovat sopineet sinulle kuin nenä päähän :) Mistä kyseistä merkkiä voi hankkia?

  • Kira Kosonen

   Kiitos Elina! Lisätietoa vaatteista löytyy Vejitsin kotisivuilta http://www.vejits.com/ <3 :)

   • Elina

    Käynkin heti katsomassa! Toivottavasti tulee pian liikkeisiinkin myyntiin :)

 • -heini-

  Upea haalari ja upea sinä!

  • Kira Kosonen

   Kiitos Heini! <3 Ihanaa joulun odotusta sinne :)

 • Sari

  Ihan mielettömän upea asu ja kannat sen todella hyvin. Loistavaa uutta ideointia leikkauksessa ja vieläpä suomalaista suunnittelua WOW!

  • Kira Kosonen

   On kyllä ilo nostaa uusia suomalaisia tekijöitä esille! :)