CATEGORIES
17.11.2015

Not my day

My Style

Photos Julia Toivola

Zara Fake Furr

Bik Bok Knitwear

Dr.Denim Pants

NLY Shoes HERE*

Becksöndergaard Scarf

 

Tänään olen istunut toimistolla koko päivän tekemättä yhtään mitään. Valmiita kuvia löytyy työpöydältä, vieressä on lista kaikista kivoista postausideoista ja to do -lista komeilee pituudellaan. Mikä sitten on ongelma? Jonain päivinä on vaan käsittämättömän vaikeata saada mitään fiksua aikaiseksi, vaikka jonkin sortin suunnitelmakin olisi. Tälläisinä päivinä syytän yleensä "inspiraatiopulaa" ja pyörin itseäni huijaten koko päivän blogeissa ja somessa etsien tätä kuuluisaa inspiraatiota.

Tämän päivän "inspisselailusta" tuli vaan paha mieli! Vilma venyttelee akrobaattisella tasolla kotistudiollaan, Saran hämmennyspostaus oli super ovela ja viihdyttävä, Alexan asustevarasto ja kotipostaukset saa kateutta aikaiseksi, Julia hauskuuttaa taas pullavaras tarinallaan, Sofia näyttää paremmalta kuin kukaan RASKAANA, Jenni kirjoittaa jopa saaduista vaatteistaan hienon filosofisesti ja kaikki upeat ruokablogit saavat oman smoothiekakkuni näyttämään ihan eskarikerhon projektilta. Nämä vain muutamat mainitakseni. Saakelin mimmit! Lähdenkin tästä hakkamaan salin juoksumattoa jaloillani, ettei päivä ei olisi täysin viemäriin kaadettu. Onneksi illalla tulee hottikset.

//I've been sitting at the office all day without doing almost anything. Just one of those days where I "search for inspiration" in blogs and Instagram just making myself feel worse about what I'm doing. My amazing blogger friends are killing it and I feel like I should step it up somehow. Be funnier, be smarter, write more and give more inspiration or something. Damn you girls! I feel lazy, haha. It's good that the level of blogging is increasing all the time. Makes me wanna work harder. Now I have to go running or something so this day isn't a total waste!//

*Mainoslinkki / Addlink

18 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Haha hajosin loppukommentille hottiksista :D

  • Kira Kosonen

   Joo siis ollaan ihan koukussa siihen :D

 • P

  Vitsi miten kiva asu! :)

  • Kira Kosonen

   Kiitos! <3

 • magic-

  Kyllä sinun postauksesi ovat aina yhtä hienoja, niin mielenkiintoisia ja inspiroivia asuja ja kauniita kuvia. Ei se haittaa vaikka joskus tuntuu ettei bloggauksesta tule mitään!

  • Kira Kosonen

   Kiitos <3 Joskus vaan tulee näitä päiviä, kun omasta mielestä on ihan p***a kaikessa :D

 • Emmi

  Ihanan rehellisesti kirjoitettu! Täälläkin on ollut todella laiska päivä – joskus niitä vain sattuu, eikä aina voi olla supertehokas. Eikä saisi vertailla itseään muihin, mutta pakolta sitä tulee tällaisina hetkinä tehtyä… Minäkin vertailen huonoina päivinä omaa harrastelublogia teidän ammattilaisten blogeihin, vaikkei siinä ole mitään järkeä! Kiitos siitä, että annoit juuri vähän inhimillisemmän kuvan itsestäsi :)

  • Kira Kosonen

   Haha hyvä, että tuli raotettua myös tätä luomisen tuskaa ;) Kiitos kannustuksesta <3 Mikä blogisi on?

 • vilmap.

  Haha oot ihana, mutta kyllä se joskus on ihan päinvastoinkin. ;D Tai tuntemukset samat kun selaa sun kuvia, päivänä kun omat asukuvat näyttää ties miltä. ;) Eli don’t worry! Perusbloggarina oloa kun kollegat on vaan niin superhyviä.. :D <3

  • Kira Kosonen

   :D <3 <3 <3 Ihana!

 • Julia Toivola

  HAHAHAHA JES !!! Nauroin täällä ihan kippurassa. Selkeesti tää “inspiraatiopula” sopii sulle <3 Hyvä teksti.

  • Kira Kosonen

   Kai sitä jotain oppii, ku lukee sun komedianovelleja päivittäin :D <3

 • jousimies

  Tämä päivä on ollut minulle taas pitkään aikaan niin tahmea ja täynnä vastoinkäymisiä, että olo on todella kamala. Kaikki hajoaa.
  Voit olla iloinen, jos mitään kamalaa tai mullistavaa ei ole kohdallesi sattunut. Joskus vain on näitä päiviä, kyllä se siitä sitten taas :D Huomenna on uusi päivä :D Olet valloittava persoona ja ilmeisen rehellinen myös :D

  • Kira Kosonen

   Kiitos tsempistä ja ihanasti sanoista! Tuli tänään tarpeen. :)

 • Heidi

  Sä oot yhtä masentava ku toi ilma, tai sun ajatukset on. Nyt loppu masis! Sun asut on aina mielettömiä ja tykkään niistä ihan mielettömästi. Kuvien ja asujen takia mä luen tätä blogia, tietty kiva myös kuulla mitä sulle kuuluu, mut ei pitkät jaaritukset oo mun mieleen.
  Sitä paitsi, minä terveysintoilijana olin ihan super innoissani sun smoothie kakusta. Aion kokeilla sitä viikon loppuna. Se vaikutti juuri sopivan yksinkertaiselta mulle.
  Oothan sä hemmotellu meitä ihanilla kuvilla jenkeistä, kaikki ei pääse koko talvena aurinkoon. Sä toit sen meille :)

  • Kira Kosonen

   ANTEEKSI! Ryhdistäydyn :) Se on jännä miten toiset haluaa enemmän tekstiä ja jotkut ei kaipaa sitä ollenkaan.. Yritän pitää sellaisen kultaisen keskitien! Ja kiitos, toivottavasti kakusta tulee hyvä!

 • HeidiJ.

  Tsemppiä Kira! Kyllä se siitä. Välillä on tälläsiä päiviä. Itse tuskailen ehkä noin 5 esseen kanssa ja jotain kandiakin pitäis alkaa kirjottaan.
  P.s. Ihana toi sun takki näyttää lämpimältä!

  • Kira Kosonen

   Se on tosi lämmin!! :) Tsemppiä sinne, tarttet sitä enemmän kuin turhasta valittava minä <3