CATEGORIES
12.11.2015

Playful patterns

My Style

Valoon Photography

Diesel Dress (gifted)

Diesel Knitwear (gifted)

Valentino Bag

Adidas Shoes

Vaikka yleisin univormuni on kokomusta, niin välillä on hauska leikitellä värien ja kuosien kanssa. Varsinkin katumuotikuvia selaillessa sitä aina ihastelee erilaisten kuosien yhdistamistä keskenään. Se miten esimerkiksi Oliva Palermo yhdistää raitahousut kuosipaidan kanssa ja saa kokonaisuudesta eheän ja lempeän silmälle, on minusta aina ihailtavaa. Ehkä vähän samaa tuli haettua tässä Dieselin lookissa, jossa kukkamekko on yhdistetty saman värimaailman camokuosiin. Hempeää ja naisellista pienellä särmällä maustettuna. Juuri tyylini sopivaa.

Nyt isoin ongelma onkin, miten tämän idean pystyisi muuttamaan talvikeleihin sopivaksi. Mitä kuoseja yhdistää esim. päällystakkien ja paitojen osalta, että saa aikaiseksi mielenkiintoisen ja pirteän kuosikokonaisuuden kokomustan sijasta.

//Even though my basic outfit is almost always black on black, it's sometimes fun to mix it up with something totally different. I really admire people who can combine cool patterns together like Olivia Palermo for example. She always manages to wear totally different patterns still making the ensemble look so easy on the eye. Maybe this Diesel look is something like that. A girly flower dress combined with a camo sweater that's the same colour palette. Feminine and edgy. Just the way I like it.

Now I just have to think about how to wear looks like this during the winter time. How to use patterns and colours instead of the always easy black on black.//

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hanni

  Ihan super kiva ja suloinen asu!! Piristävä tässä marraskuun harmaudessa! Ja sinä sädehtivänä as usually<3

  • Kira Kosonen

   Kiitos! Pitää kyllä yrittää ydistellä lisää kuoseja ja värejä :)

 • Muru

  Kira! Sinä se aina osaat inspiroida! Joku päivä mullakin on vielä näin hieno blogi :)

  rantapallo.fi/muru

  • Kira Kosonen

   Wau ihanasti sanottu, kiitos! <3

 • Sanna/Beauty Box

  WOW. Tää on magee kokonaisuus! :) Talvi onkin sitten se haasteellinen osuus täällä Suomessa. :/

  http://www.beautyboxblog.com/

  • Kira Kosonen

   No älä muuta sano!

 • -heini-

  Ihana ihana asu <3. Sävyt ja kaikki! Tää pisti ihan hymyilemään, näitä lisää :).

 • Irina

  Ihania kuvia taas kerran! :) Ja hauska asu, vähän erilainen kuin yleensä. Ja joo, talvella pukeutumisessa on kyllä aina omat haasteensa, vaikea saada asuja muutenkin näyttämään erilaiselta, jos ei viitsi (=ole varaa :Dd) ostaa sataa erilaista takkia.

  • Kira Kosonen

   No nimenomaan! Yksi kiva juttu, mitä olen viime aikoina bongaillut on värikkäät pipot! Tuo yllättävän paljon pirteyttä koko ilmeeseen jos kokomustaan asuun yhdistää esimerkiksi kirkkaan punaisen tai oranssin pipon <3