CATEGORIES
2.11.2015

Ladylike

My Style

Valoon Photography

Vejits Skirt

Filippa K Top

NLY Shoes

Täällä Losissa alkaa päivät vähenemään ja vaikka joka päivä on tullut tehtyä vaikka mitä, niin taas jää loma kyllä ihan kesken. Onneksi on vielä torstaihin saakka aikaa imeä vikat auringonsäteet säästöön. Ruokaa on ainakin tullut varastoitua pienen kylän edestä mahaan, joten talvikerros on kunnossa.  

Tänään tarkoituksena on tehdä vähän hommia siskon kanssa ja kuvailla materiaalia myös muotipuolelle täältä Losista, koska tähän saakka Losin paikkapostaukset ja niiden kasaaminen on tahdittanut loman kulkua!

//Last few days here in L.A. Today we plan to shoot some stuff for the fashion side of my blog with my sister. All the travel posts have been dominating my holiday post so far.//

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • S

  Vitsi sä olet inspiroiva! Sul on niin mieletön silmä yhistää naisellista eleganssia tollaseen vähän rouheempaan! Oot ollu mun lemppari heti sun blogin alkuajoista mut halusin nyt niin sanomaan ?

  • Kira Kosonen

   Oi kiitos Salla!!! <3

 • aino

  Hei!
  Mitä mieltä olet tästä?
  http://www.elle.com/culture/news/a31635/essena-oneill-instagram-social-media-is-not-real-life/
  Kuinka totta sanoisit tämän olevan sinun kohdallasi?

  • Kira Kosonen

   Olen osittain samaa mieltä siitä, että on harmillista miten sosiaalinen media sumentaa paljon oikeata maailmaa ja sen arvoja. En kuitenkaan koe, että kokisin samalla tavalla asoita kuten Essena. En koskaan ole tuntenut paineita siitä tykätäänkö esim. instakuvistani.. Teen tätä siksi, että se tuottaa minulle paljon mielihyvää ei taakkaa. Ehkä jotkut ovat vaan herkempiä.. ja toisaalta minulla ei ole puolta miljoonaa seuraajaa, jotka tuovat varmaan ihan oman painolastinsa.Tämä oli varmasti hänelle paras mahdollinen ratkaisu, mutta itse en koe (ainakaan vielä) mitään tarvetta irtautua somesta, koska osaan myös nauttia ns. “oikeasta” elämästäni. Se on täynnä perhettä, ystäviä ja rakkautta. Ilman niitä en olisi mitään.

 • magic-

  Aivan iiihana hame, huomasin sen jo blog awards postauksessa ja ihastuin täysillä!

  • Kira Kosonen

   Joo myös omia lemppareitani Vejitsin mallistosta! <3