CATEGORIES
29.10.2015

CAMOUFLAGE

My Style

Valoon Photography

Diesel Dress (Borrowed)

Camokuosia on näkynyt mielestäni taas enemmän ja enemmän. Varsinkin täällä jenkeissä camoa näkyy todella paljon esimerkiksi takeissa ja sporttivaatteissa. Tämä Dieselin mekko on varsinainen camokuosien sekamelska, mutta joku siinä minua puhutteli. Ehkä tyttömäinen leikkaus yhdistettynä kundimaiseen kuosiin oli jotain uutta ja virkistävää. 

//I've been seeing a lot of camo here in the states. It's everywhere in jackets and sportswear. I borrowed this piece from Diesel, because there was something exciting about a girly dress in a boyish pattern. I've started to crave a proper camo jacket for the winter now too.//

 

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sanna/Beauty Box

  Jotenkin tuo mekko on juuri sun tyyliin istuva. Kauniita kuvia jälleen. :)

  http://www.beautyboxblog.com/

  • Kira Kosonen

   Oi kiiiiitos!! :)

 • Sande

  En ole ehtinyt uudessa blogissasi käymään alun jälkeen, mutta miten nämä postaukset vaikuttavat nyt niin hätäisesti tehdyiltä :( Kuvat on toki hienoja, mutta itse kaipaisin tekstiä paljon enemmän. No, ehkä tämä on uuden blogin uusi tyyli ja siihen on vaan totuttava mikäli meinaa jatkossakin mukana roikkua.

  • Kira Kosonen

   Todella harmi jos vaikuttaa siltä :/ Täällä on kyllä tehty kaikkea aamusta iltaan ja iltamyöhään menee aina vielä se muutama tunti pelkästään kuvien käsittelyyn, joten teksti on jäänyt lyhyemmäksi. Myös siitä syystä, että ihan superväsyneenä ei ole omasta mielestä mitään fiksua sanottavaa! Panostan tähän aina kyllä sata lasissa, joten yritän tsemppaa myös tekstien kanssa. :)

   • Sande

    Uskon kyllä, että töitä olet tehnyt ja kuvat ovat kyllä upeita. Mutta itse jäin vaan kaipaamaan entisen blogin tekstimäärää. Tsemppiä ja jaksamista syksyyn!

    • Kira Kosonen

     Kiitos samaa sinne! :)

 • Wilma

  Moikka! Sun aiemmasta vihreästä mekosta kyselisin, eli tietty siitä hm x balmain mekosta, luuletko että koko 38 olisi istunut sulle myös? Olit tuolla aiemmin jollekin lukijalle sanonut että koot ovat tosi pieniä… Itse funtsin siis sellasen punostopin ostamista :)

  • Kira Kosonen

   Mekoissa helmat ja koot ovat pieniä, mutta valitettavasti en vielä ehtinyt testaamaan paitoja oliko niissä sama juttu :/ mekoissa myös koko 38 olisi varmaan ollut itselle ihan hyvä!