CATEGORIES
27.10.2015

THAT BLUE

My Style

Valoon Photography

Vejits Vest

Diesel Pants

NLY Shoes

Furla Bag

RayBan Shades

Uudesta rakkaudesta liiveihin. Tätä Vejitsin upeata luomusta käyttäisin mielelläni myös mekkona, ellei liivin halkio ylettyisi takamukseen asti. Niin kaunis ja kirkas väri. Pitääpä alkaa haalimaan lisää sähkönsinistä kaappiini!

//For my new love of vests. This gorgeous Vejits piece would be perfect as a dress too, but the cut in the back goes all the way up. I simply love the colour too, so vibrant and exciting, don't you think?//

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jemiina

  Moikka, huomasin, että sullahan on tuo Furlan kaunis laukku. Oletko pitänyt tuosta laukusta ja onko se kuinka tilava? Vaikuttaa tosi jämäkältä, mutta vetääkö se hyvin perusjutut sisäänsä? Olen harkinnut kyseistä laukkua kun se vaan on niin kaunis :D

  • Kira Kosonen

   Furla oli lainassa Pariisin reissun ajan, mutta AAAH haluan sen kokonaan itselleni! Mahtuu tosi hyvin puhelin, lompakko, puuteri, avaimet yms. Todella kiva, pieni ja jämäkkä. Suosittelen!

 • Lilja U.

  Kiva asu ja kiva uusi blogi! Säähän voisit harsia sitä takana olevaa halkiota sen verran umpeen, että liiviä voisi käyttää mekkona :)
  – Lilja, http://www.styleinterrupted.blogspot.com

  • Kira Kosonen

   Totta! Hyvä idea :)

 • minimalist

  WOW!! Tuo väri sopii sulle todella hyvin! Mä näin keväällä jossain (Pinterestissä?) ihan mielettömän sinisen liivin jonkun fashionistan päällä. Siitä alkoi armoton liivinmetsästys, joka valitettavasti ei tuottanut tulosta. Tuo on kyllä magee :)

  http://mminimalisticss.com/

  • Kira Kosonen

   Olenkohan nähnyt saman kuvan, mistä tämän kappaleen kuolaaminen alkoikin :D