CATEGORIES
18.10.2015

Esprit Social Editorial

My Style

Esprit shirt HERE*

Esprit jeans HERE*

Esprit faux fur HERE*

 

Reilu kuukausi sitten lensimme yhdessä Julian ja Iidan kanssa Tukholmaan kuvaamaan Espritin #Imperfect syyskampanjaa. Kampanjan tarkoituksena on juhlia jokaisen yksilöllistä täydellisyyttä. Kaikilla meillä on heikkoutemme ja kampanjan merkeissä minua pyydettiin kertomaan, mikä on omani.

Minun sanotaan usein vaikuttavan todella itsevarmalta ihmiseltä, mutta varsinkin lähimmät ystäväni tietävät, miten paljon muiden ihmisten mielipiteet minuun vaikuttavat. Sehän on periaatteessa itsevarmuuden vastakohta. Otan todella henkilökohtaisesti esimerkiksi kaikki minuun kohdistuvat negatiiviset puheet.

Vasta blogin aloittamisen myötä, opin kasvattamaan tämän suhteen aivan uudenlaisen nahan. Olen lukenut lukuisilta keskustelupalstoilta, miten näytän esimerkiksi ihan hevoselta tai mieheltä. Nämä puheet tuntuivat vielä kaksi vuotta sitten minusta äärimmäisen pahalta. Mietin, että miten kukaan jaksaa tehdä tätä työtä tämänkaltaisten kommenttien vuoksi.

Ajan myötä huomasin kuitenkin, että aloin suhtautumaan kommentteihin entistä kevyemmin ja nykyään osaan jopa vähän nauraa niille. Tämä ei ollut minulle tai varmasti olisi kenellekkään helppoa. Tunnen nykyään itseni itsevarmemmaksi kuin koskaan, koska pakotin itseni suhtautumaan kommentteihin uudella tavalla. Ymmärsin, että tämänkaltaiset kommentit syntyvät kirjoittajien omista epävarmuuksista ja heille pitää toivoa ainoastaan hyvää ja parempaa oloa. Itseasiassa siskoni Hanna on joskus sanonut, että ilkeämielisiin kommentteihin tulee aina vastata lämmöllä ja rakkaudella. Se on se paras lääke.

Ei siis ruokita toistemme epävarmuuksia vaan korostetaan mieluummin niitä täydellisyyksiä, vaikka joskus se tuntuisikin vaikealta.  Ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

//A month ago we shooted the #Imperfect campaign for Esprit in Stockholm together with Julia, Iida and some swedish bloggers. The campaign aims to celebrate also the small imperfections we all have and I started to think my own weaknesses. 

I often hear that I seam really confidant. However it really affects me what other people say about me. When I started my blog I started getting all kinds of negative comments about my looks and so on. It was really hard for me at first the read them and still feel good about myself. Somehow when the time went by I noticed that the negative comments came more and more irrelevant. I understood that the negative tone came from the writers own insecurities and all of a sudden I noticed myself just wishing them love and happiness. My sister actually once told me that you should always just send happy thoughts to the people that are mean without a purpose. It's really the best medicine.

So let's always remember to bring out the good in each other and to celebrate our own perfections and imperfections. Thats the best recipe for a healthy confidence and feeling good. Have a great sunday!//

 

*Kaupallinen yhteistyö Espritin kanssa / Commercial add together with Esprit

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emmi

  Voi Kira, olet yksi kaunemmista naisista mitä tiedän. Lisäksi olet aivan uskomaton inpiraation lähde, you go girl!

  • Kira Kosonen

   Ah ihana kiitos!! <3

 • Veera

  Upeita kuvia!
  Onko noi sinun kenkäsi Nellyltä?

  • Kira Kosonen

   Moikka! On kyllä :)

 • Janina

  Tosi paljon onnea uusista sivuista! Näyttää todella hyvältä. Toivoisin vain että sivusi pystyisi lisäämään myös sinne bloggerin blogilukuluetteloon tai mikä ikinä onkaan.

  • Kira Kosonen

   Joo siis mikäköhän ihme siinä on!! ARGH.

 • MH

  Äskön kun juuri katsoin tämän postauksen kuvat läpi, ajattelin, että oletpa kyllä vaan todella kaunis ja valovoimaisen näköinen ihminen, ja kun seuraavaksi luin kirjoittamasi tekstin, niin ei voinut kuin ajatella että huumorin huippu että jollakin voi moista tulla edes mieleen. Saatikka sitten edes lähtökohtaisesti sanoa mitään negatiivista kenenkään ulkonäöstä, se on niin käsittämätöntä. Vaan ei voi muuta todeta, kun että meitä on moneen junaan tässä maailmassa, niin hyvässä kuin pahassa.

  P.s. Todella hienot uudet sivut, vau!! :)

  • Kira Kosonen

   Kiitos sinulle kauniista sanoistasi! Ja ihanaa, että pidät sivuista :)

 • Photo_fred

  What the hell can someone say negative about your looks? Maybe the problem they have is that you’re soooo…. Much hotter than them. Don’t mind the haters. Their only jealous.

  • Kira Kosonen

   Thank for your beautiful support <3

 • S - Beauty of Life

  “Kill them with kindness”

  !!!!

  • Kira Kosonen

   Nimenomaan! ;)

 • Irina

  Haha mitä kommentteja, jotkut ei näe kauneutta missään, edes yhdessä Suomen valovoimaisimmassa ja upeimmassa bloggaajassa :) Nämäkin kuvat, WAU!

  • Kira Kosonen

   Voi kiitos Irina! Kaikilla on oikeus olla ihan mitä mieltä tahansa, mutta koskaan haukkuminen ja pahansuopainen solvaaminen ei aiheuta mitään muuta kuin mielipahaa ja se olisi hyvä kitkeä kaikesta pois.

 • Heinis

  Paljon onnea uusista upeista sivuista! Ehkä tuohon Lifestyle ja Fashion -jakoonkin vielä tottuu ;) No ihan varmasti! Tyylitajusi on kyllä todella hyvä. Kuvat ovat upeita ja yhdistelet vaatekappaleita hienosti! Onko sinulla muuten tavallista enemmän kaappitilaa kotonasi vai hankkiudutko vaan eroon vanhemmista uusien tullessa? Go Girl!!

  • Kira Kosonen

   Joo ajattelin, että tulee jaosta varmasti JOTAIN sanomista :D onneksi mobiili ja sivut ovat nopeat :) Ja kyllä minulla on aika paljon kaappitilaa, mutta kierrätän myös paljon kamaa ystäville, tutuille ja kirppiksille!