CATEGORIES
11.11.2019

Valitse se, jossa tunnet itsesi varmaksi!

My Style

*Kaupallinen yhteistyö NIVEA
Taas se on täällä. Juhlakausi. Nyt jo raapii päätää mitä laittaa päälle minnekin, pitäisikö ostaa jotain uutta ja missä näyttää hyvältä. Joskus juhliin valmistautuminen voi olla jopa aika stressaavaa ja se saattaa vaikuttaa negatiivisesti myös ihan koko juhlafiilikseen. Itse olin joskus nuorempana mm. aivan hullu stressaaja ja kaikki yksityiskohdat tyylistä meikkiin piti olla täydellisesti. Onneksi olen vuosien aikana oppinut relaamaan ja nyt isoin vinkkini juhlakauteen onkin se, että älä ota stressiä, mutta ennakoi.

Jos on tärkeät juhlat edessä, niin mieti jo hyvissä ajoin mitä halut laittaa päälle ja säästä itsesi siltä viime hetken stressiltä. Mieti myös vaihtoehtoja siltä varalta, että vetskari menee rikki, meikkivoide lävähtää mekolle (been there done that) tai fiilis vaan yhtäkkiä muuttuu. Suosittelen myös jo heti alkuun valitsemaan tyylin jossa on ennen kaikkea varma ja mukava olla! Jos mekko näyttää ihan hyvältä, mutta se puristaa, on liian lyhyt, liian löysä, kutittaa tai mitä tahansa niin passaa se. Lupaan, että näytät parhaimmalta juuri siinä vaatteessa jossa sinulla on varmin olo!
Minulla on esimerkiksi mustassa yleensä aina varmin olo (kuten aika monella) ja siksi päädynkin siihen niin usein. Pikkumustat ovat ihan parhaita ja monikäyttöisimpiä vaatteita, joita tulee kyllä hyödynnettyä vuodesta toiseen ja myös siksi ne ansaitsevat enemmän tunnustusta. Ne eivät missään nimessä ole tylsä vaihtoehto! Varsinkin jos niiden kanssa vähän leikittelee. Itse valitsen esimerkiksi sellaisia mustia vaatteita kaappiin, joissa on hauskoja ja vähän erilaisia yksityiskohtia, kuten tämän pitkähihaisen mekon leikkaukset olkapäissä tai tämän mustan jakun koristeellinen helmikirjailu. Rakastan myös housutyylejä, joten jos olet enemmän housuihminen niin anna palaa! Myös materiaali tekee paljon ja ihan perinteinen narumekko näyttää yhtäkkiä paljon juhlavammalta ja …seksikkäämmältä, kun materiaali jäljittelee kiiltävää silkkiä. Näitä lemppari pikkumustia olen käyttänyt jo vuosia ja tulen varmasti käyttämään myös jatkossa.

Vaatevalinnan lisäksi varmaan oloon vaikuttaa oleellisesti myös meikki, hiukset, hajuvesi sekä deodorantti, joka ei petä. Olen kerran lähtenyt tärkeisiin juhliin niin, että unohdin suihkun jälkeen laittaa deodorantin ja oloni oli koko illan ajan ihan käsittämättömän epävarma. Se vaikutti koko illan fiilikseen. Onneksi tästä oppineena en ole tehnyt samaa virhettä sen jälkeen. Mustia vaatteita käyttäessä on myös tärkeätä tuntea varmuutta siitä, että vaatteisiin ei jää ikäviä valkoisia viiruja pukiessasi päälle tai että halatessasi jotain tuttua juhlissa kainalon alta paljastuu yhtäkkiä ikävät dödö-tahrat.
NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth deodorantti tuo juuri tämän lisävarmuuden tärkeisiin juhlahetkiin sekä arkeen, sillä se antaa tehokkaan suojan hikoilulle jopa 48 tunniksi ja se suojaa mustaa vaatetta tahraamatta sitä. Voit siis tuntea itsesi vielä varmemmaksi suosikki pikkumustassasi!

NIVEA Black & White Silky smooth sopii käytettäväksi myös heti sheivauksen jälkeen, sillä siinä on hellävarainen sekä hoitava koostumus eikä se sisällä etyylialkoholia. Ihan loistava siis juuri ennen juhlia. Deodorantti myös pehmentää ja tasoittaa ihoa, antaen kainaloille oman pienen kauneusfiksin. Voit nostaa siis kädet kattoon hyvällä itsetunnolla.

NIVEA Black & White -tuoteperheeseen kuuluu myös paljon muitakin tuotteita uusimman Invisible Silky Smooth Deo Rollin lisäksi, kuten tämä kätevä NIVEA Black & White Invisible Original Deo Spray, joka on myös super kätevä ja tehokas. Itse henkilökohtaisesti tykkään enemmän Silky Smooth Rollin ylellisestä tuoksusta, mutta joskus Spray on vaan niin kätevä vaihtoehto. Kaikille löytyy varmasti oma suosikki. Valitse se, jossa tunnet itsesi varmaksi! NIVEA Black & White tuotteisiin pääset tutustumaan lisää NIVEAn nettisivuilla. 

Ihanaa ja hyvää fiilistä kaikkien tuleviin juhliin <3

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*