CATEGORIES
26.9.2019

SYKSYISEN PONCHON SYLEILY

My Style

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ MARJA KURKI
Kuten eilisessä postauksessa kirjoitin, niin kesä kääntyi täällä syksyyn ihan silmänräpäyksessä. Nyt onkin sitten aika ihastella Sveitsin luonnon vähän erilaista väriloistoa, nauttia sadepäivien rennosta tunnelmasta, kaivaa keittokirjat esille ja ottaa vastaan hyggeilyn paras vuodenaika! Olen ainakin itse aivan täysin syksyintoilija ja rakastan sitä rauhoittavaa energiaa, jota ainakin minulle tämä aika vuodesta tuo. Ei ole enää niin kiire joka paikkaan, vaan on ihan sallittua jäädä myös vaan kotiin. Se on ihan parasta.

Syksy tuo mukanaan tietysti myös vaatekaapin muutokset ja olenkin saanut kaivaa esille aika pikaisesti kaikki saappaat, huivit ja jopa villakangastakit esille. Sveitsi on siinä mielessä hassu paikka, että täällä lämpötilaerot ovat välillä isoja ihan pienenkin matkan välillä, kun liikutaan ylös/alas vuoristossa, joten pukeutuminen ei ole koskaan pelkästään siitä kiinni mitä puhelimen sääennuste näyttää. Pitää myös varautua siihen missä päin aikoo liikkua päivän aikana. Kerrospukeutuminen onkin tästä syystä täällä ihan ykkösjuttu, mutta olen saanut pukeutumiseen myös vähän erilaista apua ponchoista!
Tämä Marja Kurjen 100% merinovillaa oleva kaksipuolinen poncho on täydellinen apulainen syyspukeutumiseen, kun sen voi heittää nopeasti vaan lisäkerroksena neuleen tai takin päälle. Se toimii myös täydellisesti todella muhkeana huivina, jota rakastan. On yksinkertaisesti vaan niin ihanaa kääriytyä ison huivin uumeniin syyskelien tullessa.

Marja Kurjen merinovillaa olevat ponchot ovat valmistettu Italiassa ja valikoimassa on runsaasti eri värisiä yksivärisiä ponchoja tai sitten näitä kaksipuoleisia ponchoja, joista yhden näet päälläni näissä kuvissa. Mietin ihan älyttömän pitkään tämän harmaa-vaalean sekä yhden ruskean ponchon välillä, mutta jotenkin ihastuin vaan täysin tähän todella kauniiseen harmaan sävyyn, joka näytti ihoa vasten mielestäni todella raikkaalta. Toimii täydellisesti tyylikkäänä ekstra lämmikkeenä tai juuri huivina. Kaksipuolisuus tuo myös ponchoon minusta kivasti eloa!

Oma äitini on aina ollut todella suuri poncho rakastaja ja jotenkin minulla tuleekin näistä aina hän mieleen. Muistan aina miten elegantilta se näytti, kun hän kietaisi ponchon hartioilleen, otti laukun käsivarsille ja lähti kaupungille hoitamaan asioita. Myös isoäitini rakasti ponchoja ja yksi kallisarvoisin muistoni hänestä onkin hänen ikoninen vaaleanpunainen ponchonsa, joka roikkuu kaapissani Suomessa. Hän käytti sitä aina kaikkina juhlapäivinä isojen helmikorujensa kanssa <3.  Harvemmin sitä raaskin käyttää, vaan se toimii enemmänkin muistoesineenä. Ehkä minulle ponchon käyttäminen symboloikin jotenkin äitini ja isoäitini syleilyyn uppoutumista. Heidän jalanjälissään täällä ainakin kuljetaan. 

Marja Kurki tarjoaa nyt syksyn kunniaksi kaikille lukijoilleni -25% kaikista ponchoista sunnuntaihin 29.9. asti. Tarjous on voimassa Marja Kurki nettikaupassa.

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Paula

    Ihana Kira , kiva lukea sinun blogiasi ja katsella kuviasi sieltä Sveitsistä ja kuinka ymmärrät niin hienosti sukupolvien ketjun elämässäsi !