CATEGORIES
19.9.2019

LEMPIVAATTEITA VUOSIEN VARRELTA

My Style

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ NIVEA
Uskon, että meillä kaikilla on vaatteita, jotka ovat kulkeneet matkassamme jo useamman vuoden ajan ja joita ei tulisi ikinä edes mieleen laittaa kirpparille tai antaa eteenpäin. Haluamme pitää näistä vaatteista luonnollisesti hyvää huolta, jotta useiden käyttökertojen lisäksi vaatteet saisivat myös useita käyttövuosia. Vaatteet tulee valita tarkasti, huoltaa hyvin ja välttää turhia pesukertoja, jotta tämä saadaan toteutumaan. Yhteistyössä uuden NIVEA black & white silky smooth deodorantin kanssa puhutaankin tänään juuri tästä.

Käyttövuosia vaatteisiin lisää ensinnäkin hyvä laatu, johon olen alkanut kiinnittämään koko ajan enemmän ja enemmän huomiota, sekä tietty esimerkiksi vaatteen ajattomuus. Kaikki sosiaalisen median kanavani olivat jossain vaiheessa todella painottuneita muotiin ja vaatteisiin, joka myös luonnollisesti kerrytti vaatekasoja kotona. Sain paljon sponssivaatteita kotiin ja voin myöntää, että monet näistä vaatteista olivat päälläni ainostaan kerran. Jos edes sitä. Se kaikki alkoi jossain vaiheessa vaan ahdistamaan ja havahduin siihen, ettei touhussa ollut mitään järkeä. Iski vaan jonkinlainen vastareaktio.
Uusien vaatteiden jatkuvan haalimisen sijaan aloin kieltäytymään kaikesta turhasta ja keskittymään hankinnoissani fiksumpiin valintoihin. Se kevensi mieltä, selkeytti kotia ja ennenkaikkea HELPOTTI pukeutumista. Tällä hetkellä unelmissa onkin mahdollisimman minimalistinen vaatekaappi, joka sisältää ainostaan (okei enimmäkseen) yksinkertaisia, ajattomia sekä monikäyttöisiä vaatekappaleita.

Vaatteiden huolto on myös todella suuressa osassa käyttöiän pidentämisessä ja kaikkia vaatteita tulisikin kohdella juuri niiden tarvitsemalla tavalla. Minulla on esimerkiksi hellempi pesuaine kashmirvilla vaatteille sekä pesen mm. farkut todella harvoin pesukoneessa. Sen sijaan poistan mahdolliset tahrat vaan paikallisesti ja tuuletan farkut parvekkeella. Yritän muutenkin välttää tärkeiden vaatteiden turhia pesukertoja ja tähän saa apua myös NIVEA black & white deodoranteista, jotka ovat nimenomaan suunniteltu suojaamaan vaatetta sen lisäksi, että ne antavat suojan iholle hikoilua vastaan. Dedorantin tarkoitus on olla tahraamatta vaatetta turhaan, ei valkoisia viiruja mustissa vaatteissa, sekä suojaamaan valkoisia vaatteita ikäviltä kellertäviltä tahroilta. Näin voit helposti lisätä käyttövuosia esimerkiksi lempipuseroosi, kuten minä toivottavasti tähän ihanaan valkoiseen pellavapaitaan.
NIVEA black & white - tuoteperhe on saanut uuden lisäyksen, NIVEA black & white silky smooth deodorantin, jota voi käyttää huoletta vaikka heti sheivauksen jälkeen. Sen ainesosat hoitavat ihoa jättäen sen pehmeäksi ja suojatuksi. Itse tykkään myös tämän uutuuden tuoksusta henkilökohtaisesti enemmän, kuin perinteisen NIVEA black & white original deodorantin tuoksusta! Se on ihanan pehmeä ja raikas. Deodorantti antaa pehmeän tuoksunsa lisäksi kuitenkin tehokkaan 48 tunnin suojan hikoilua vastaan ja kuten muutkin NIVEA black & white -tuoteperheen jäsenet, se pitää mustan mustana ja valkoisen valkoisena. Näitä lempivaatteita toivon, että se tulee jatkossa suojamaan.

VINTAGE JAKKU

Tämän musta vintage jakku on villan sekä silkin sekoitusta ja löysin sen eräästä secondhand liikkeestä Hong Kongista pari vuotta sitten. Jakku on Chanelin 1992 vuoden mallistoa, eli jo 27 vuotta vanha! Se on silti aivan täydellisessä kunnossa ja aion pitääkin sen sellaisena, koska tätä jakkua voin käyttää helposti koko loppuikäni. Niin upeasta klassikosta on kyse. Ihan mahtava löytö, jonka arvo on varmaan useiden tonnien luokkaa, mutta maksoin siitä itse n. 600 dollaria.
JUHLAMEKKO

Tämä kauniin vaalea juhlamekko on ollut minulla joka vuosi useampia kertoja päällä. Rakastan sen rentoa mallia, mutta juhlavaa kirjailua. Se on pelastanut minut lukuisilta juhla-asukriiseltä ja varmasti pelastaa myös jatkossa, kunhan saan pidettyä sen siistinä.
GRANI HUPPARI

Tämän lempi lempi lempihupparini on suunnittellut sekä teettänyt kaksi ystävääni ja sain sen heiltä lahjaksi kolmekymppisilläni. Olen Kauniaisista eli Granista kotoisin, josta johtuen paidan teksti. Se on mahtavan mallinsa lisäksi ehkä mukavin huppari, jota omistan, enkä uskalla lähes koskaan pestä sitä! En sen takia, että Grani logo vahingossakaan tummuisi, enkä sen takia, että huppari menettäisi ihanan pehmeytensä.
MUSTA NAHKATAKKI

Etsin pitkään täydellisen mallista nahkatakkia, joka vaan paranisi käytössä vuosien mittaan ja tämä Acnen musta nahkatakki on kyllä toteuttanut tehtävänsä. Käytän sitä aina lähes ympäri vuoden ja kesäisin mm. pelkästään mekkojen parina, josta johtuen en halua myöskään takin vuoreen mitään turhia tahroja. Toivon, että tämä takki palvelee minua vielä monia monia vuosia, vaikka mummelina en ehkä välttämättä näe sitä enää päälläni. Tai ken tietää.
KASHMIRNEULEET

Rakastan yli kaiken pehmeitä kashmirvaatteita (kukapa ei) ja pyrinkin pitämään kaikista kashmirneuleistani todella hyvää huolta. Pyrin myös välttämään niiden turhaa pesemistä, josta johtuen hyvä, tehokas sekä tahraamaton deodorantti on kyllä loistava apuväline. Jos neuleet välttämättä tarvitsevat pesemistä, niin harjaan aina turhat nukat pois kashmirkammalla, jonka jälkeen pesen ne sitten käsin erityisellä pesuaineella, puristelen hellästi pyyhekuivaksi ja annan kuivua loppuun vaakatasossa.

Onko sinulla jotain lempivaatteita, joita haluaisit suojata käyttämällä NIVEA black & white silky smooth deodoranttia? Entä onko sinulla kaapissasi uuden lempivaatteen kolo? @niveasuomi Instagram tilillä on käynnissä kisa, jossa on mahdollista voittaa yhden lempisuunnittelijani, Anine Bingin Limited Edition t-paita, joka on suunniteltu yhteistyössä NIVEAn Black & White -deodoranttisarjan kanssa! Paitaa ei ole missään myynnissä, joten paidan voi saada omaksi ainoastaan osallistumalla kisaan. Arvonnassa jaetaan 3 S-kokoista, 2 M-kokoista ja 3 L-kokoista paitaa.

Kilpailu on voimassa 18-25.9.2019.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mini

  Valkopitsinen kesämekkoni, joka lähtee mukaani myös tulevalle syksyn reissullemme ☺️

  • Kira Kosonen

   Joo ne on kyllä parhaita ja on ajankohtainen jokaikinen vuosi <3 :))

 • Aino

  Hei mikä pesuaine sulla on kashmirvaatteille? En ole uskaltanut pestä omiani ollenkaan vielä, ja alkaa tuntua että olisi aika tuuletuksen sijaan pestä. Mutta normi hienopesukin jotenkin hirvittää :D

  • Kira Kosonen

   Minulla on SoftGoatin sellainen chasmere detergent! Pesen sillä ja käsinpesuohjelmalla aina koneessa ja no problemos :) <3

 • manna-_-

  hei
  voisitko kertoa chanelin valkosesta boysta kokemuksia? onko caviar-nahkaan tullut jälkiä? onko nahka kulunut pahasti? sä näytät sitä kuitenkin suhtpaljon käyttävän, niin ois kiva kuulla miten on kestänyt.
  sun tyyli on ihan best!!!! :)

  • Kira Kosonen

   Pakko kyllä sanoa, että on se vähän tummunut takaata! Sitä ei saisi käyttää koskaan tummien vaatteiden kanssa, mutta itse vältän ainakin nahkaa (musta nahka takki olisi pahin) sekä farkkua. Neuleiden ja hameiden kanssa menee hyvin! Kyllä sitä saa kuitenkin varoa paljon enemmän kuin muita laukkujani :)

 • Liisa

  Moikka! Tykkään sun blogin sisällöstä ihan hirveesti, postaukset on laadukkaita ja niissä on aina selkeä punainen lanka. Siitä haluaisin kuitenkin huomauttaa/ kysäistä kun nyt niin moni postaus peräjälkeen on yhteistyöpostauksia. Tulee semmoinen olo, että pusket postauksia vaan silloin kun yrityksen kanssa on niin sovittu. Hienoa, että niin moni haluaa tehdä yhteistöitä kanssasi mutta postauksista lähtee aina se oma aitous silloin. Ihan vaan food for thought – itsekin varmasti tiedät että nyt moni postaus on ollut eri sortin yhteistyöpostauksia. Toivottavasti ymmärrät, ja kivaa päivää! :)

  • Kira Kosonen

   Moikka Liisa, kiitos kommentistasi! Tässä kuussa on toki ollut paljon yhteistyöpostauksia (aina vähän sama juttu kuin syksy alkaa), mutta mm. tätä edellinen postaus oli aika laaja normaali postaus ja juuri sellainen mitä mieluummin nykyään ehkä kirjoitan sellaisten pienempien postausten sijaan. Toki voin näitäkin tehdä, mutta en ole huomannut niille niin paljon kysyntää! Ymmärrän kuitenkin myös, että sanat *Kaupallinen yhteistyö aiheuttavat heti vähän erilaisen lähestymisen postaukseen, mutta silti pyrin tekemään ainostaan yhteistyöpostauksia, joista lukija saa jotain vinkkejä/ kiinnostavaa sisältöä itselleen. <3 Toivottavasti tulevat postaukset ovat enemmän mieleesi.