CATEGORIES
9.8.2019

KOLMET PLEHAT KOLMEEN TYYLIIN

My Style

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ SPECSAVERS
Kirjoitin kesäkuussa siitä, miten erilaisilla aurinkolaseilla saa muutettua myös tosi yksinkertaisenkin tyylin ilmettä helposti. Demonstroin tätä kikkaa klassisen farkut + valkoinen kauluspaita tyylin kanssa ja voitkin muistin virkistykseksi lukea ko. postauksen halutessasi tästä!

Postauksessa ennakoin myös sitä millaisiin asukokonaisuuksiin tulisin muutenkin näitä laseja yhdistämään tässä kesän aikana ja tässä postauksessa esittelenkin teille kolme ehkä eniten käytettyä asukokonaisuuttani viime kuukausien varrelta. Tyylini on aina ollut todella fiilispohjainen sekoitus sporttista ja klassista, joka näkyy näissä asuissa kyllä todella hyvin.
KENZO

Nämä super naiselliset sekä kissamaiset Kenzon mustat aurinkolasit ovat olleet valintani yleensä kaikkiin kesämekkotyyleihin juuri kuten ensimmäisessä postauksessa ajattelinkin. Aurinkolasien kehyksissä on myös hauska kuosi, joka antaa niihin vähän särmää. Tykkään aina lisätä vähän jotain erikoista tyyliini, jos se on muuten tosi klassinen ja naisellinen. Mustavalkoinen pallomekko on itsessään juuri todella klassinen, joten nämä lasit toivat asuun kivasti vähän lisämaustetta. Tämän sekä muiden kesämekkojen lisäksi nämä aurinkolasit ovat löytäneet myös eniten käyttöä paritettuna nahkatakkini kanssa! Ihan super toimiva yhdistelmä.
KYLIE MINOGUE

Nämä Kylie Minoguen ruskeat aurinkolasit ovatkin sitten olleet valintani aina kaikkiin farkkutyyleihin nahkatakin sijaan! Jotenkin rakastan tätä farkkutakin ja ruskeiden lasien yhdistelmää. Tulee heti jotenkin todella kesäinen ja freesi yleisilme. Ruskea sävy on todella lempeä kasvoilla ja siksi olen yhdistänyt näitä laseja myös esimerkiksi paljon valkoisten vaatteiden kanssa. Mustat lasit antavat nimittäin niin paljon heti kontrastia. Varsinkin valkoinen pitsimekko + nämä lasit ovat olleet yksi suosikkiyhdistelmistäni tämän kesän aikana.
MARC JACOBS

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä ovat nämä suorakulmaiset sekä mustat Marc Jacobsin aurinkolasit, jotka ovat ehdottomasti olleet tämän kesän suosikkini! Olen suurimman osan ajasta aina suhteellisen sporttisissa vaatteissa (huppareissa & leggareissa) ja nämä lasit menevät täydellisesti juuri sellaisen tyylini kanssa. Ne sopivat myös loistavasti rokahtavaan tyyliini, nahkatakin pariksi tai eri kesämekkojen kanssa tuomaan kontrastia. Siksi olenkin käyttänyt niitä varmasti eniten. Nämä ovat olleet aina mm. valintani kaikille reissuille, kun olen ottanut vaan yhdet (tai kahdet) aurinkolasit mukaan.

Mikä näistä tyyleistä on oma suosikkisi? Tai mitä näistä aurinkolaseja uskoisit, että itse käyttäisit ehkä eniten? Kaikki lasit ovat saatavilla Specsavers-myymälöistä ja voit kokeilla laseja myös virtuaalisesti Specsaversin nettisivuilla!

 

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*