CATEGORIES
20.6.2019

MITEN ERI AURINKOLASIT MUUTTAVAT ILMETTÄ

My Style

*Kaupallinen yhteistyö Specsavers
En ole koskaan ollut todella aktiivinen korujen käyttäjä tai panostanut esimerkiksi kenkäostoksiin niin paljon, mutta aurinkolasit ja käsilaukut ovat kyllä aina olleet se oma juttu. Niihin asusteisiin tykkään panostaa ja pakko myöntää, että varsinkin aurinkolasien suhteen voisi jo alkaa puhumaan pienestä kokoelmasta. Minulla on niitä varten ihan oma koru/vetolaatikko kotona, joka pitää pitää aina järjestyksessä ja kunnossa. Joskus jopa aloitan asuni suunnittelun eka aurinkolaseista ja siitä minkälaista fiilistä niillä haen. Joskus vähän rokimpaa, joskus naisellisempaa ja joskus jotain todella klassista. Aurinkolaseilla voi muuttaa niin helposti tyylin ilmettä ja sitä vähän demonstroinkin tässä tämän postauksen myötä.

Yhteistyössä Specsaversin kanssa poimin nimittäin heidän kesävalikoimastaan kolmet lempilasini tähän kesään ja tuttuun tapaani halusin nostaa sieltä vähän erilaisia juttuja eri fiiliksiin ja tilanteisiin sopien. Rakastan sitä kun aurinkolaseissa on valinnanvaraa ja nyt sitä valinnanvaraa onkin tullut heille myös kaikkien uusien aurinkolasibrändien myötä. Omat poimintani olivatkin Marc Jacobsin, Kenzon sekä Kylie Minoguen valikoimasta. Kuvasin kaikki lasit saman ja todella klassisen tyylin kanssa, jotta näette helpommin miten aurinkolasien valinta voi vaikuttaa kokonaisilmeeseen.
MARC JACOBS

Aluksi nämä suorakulmaiset mustat Marc Jacobs lasit, jotka ovat minusta todella rokit ja särmikkäät. Ilme on heti vähän erikoisempi, kuin esimerkiksi klassisilla pilottilaseilla. Näitä laseja tulen varmasti käyttämään paljon sporttisten ja rokahtavien asujeni kanssa. Valkoisen kauluspaidan kanssa ne antavat heti vähän sellaisen ”boss lady” viban tyyliin.
KYLIE MINOGUE

Viime kesänä nähtiin paljon todella pieniä lasimalleja, mutta tänä vuonna isot mallit sekä klassikot ovat selvästi taas enemmän pinnalla. Näissä Kylie Minoguen ruskeissa laseissa on mielestäni vähän Club Mastereiden tuntua, josta tykkään todella paljon. Pehmeä ruskea ei myöskään ole niin kova kasvoilla ja se antaa heti sellaista tiettyä lempeyttä ilmeeseen. Valkoisen kauluspaidan kanssa on tämä kombo kyllä heti ihan äärimmäisen klassinen ja aikaa kestävä. Sellaiset aurinkolasit, jotka toimivat varmasti vuodesta toiseen.
KENZO

Yksi villikortti pitää aina olla ja sen tarjoilee tällä kertaa Kenzo. Kissamaiset lasit ovat edelleen suuressa suosiossa, vaikka koko on ehkä vähän suurentunut viime kaudesta. Näissä Kenzon mustissa laseissa ihastuin kehysten upeisiin yksityiskohtiin ja kuosiin. Kissamainen malli on myös heti jotenkin todella naisellinen ja valkoisen kauluspaidan kanssa tyyli onkin minusta ihan täydellinen. Uskon, että suosin näitä laseja myös eniten kaikkien kesämekkojeni kanssa tänä vuonna.

Näöntutkimuksen ja silmälasien lisäksi Specsaversista löytää myös siis ihan huikeita aurinkolaseja, joiden valikoima on täydentynyt monilla upeilla merkeillä Specsaversin oman aurinkolasimalliston lisäksi! Specsaversin omasta mallistosta suosittelen ehdottomasti katsastamaan esimerkiksi kaikki pilottilasit (tosi hyvä malli!) sekä mm. Tommy Hilfigerin ja Balmainin aurinkolasit.

Specsaversien omat aurinkolasimallit saa myös vahvuuksilla tilattuna ja itse kuin omaan aika kovan hajataiton lähdin myös harkitsemaan nyt sitä vaihtoehtoa. Tähän mennessä olen käyttänyt silmälaseja ainoastaan lukemiseen ja kirjoittamiseen, mutta olisi kyllä kiva jos auringossa pystyisi lukemaan vaikka kirjaa pelkästään aurinkolasien kanssa. Se voisikin olla tämän kesän projekti. Aurinkolasit vahvuuksilla. 

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Jade

    Heippa, yritin etsiä noita Kylie Minoguen laseja mutta en löytänyt. Muistatko mikä malli on kyseessä ja satutko tietämään mistä niitä saisi ostaa. Kaunis kiitos ?

    • Kira Kosonen

      Moikka! Laseihin on suora linkki tossa kursivoidussa lausessa “Kylie Minoguen ruskeissa laseissa” :))