CATEGORIES
19.5.2019

TERVETULOA VAATEKAAPPIINI NANSO

My Style

*KAUPALLINEN YHTEISTYÖ NANSO
Minut on aina tunnettu sinä ”rokki-siskona” jos verrataan vaikka isosiskooni Hannaan ja olemmekin tyyliltämme olleet aina hyvin erilaisia hänen ollessa enemmän klassinen pukeutuja ja minä se kokeilullinen. Viime vuosina olen kuitenkin huomannut, että kaapista lähtee kirpputorille enemmän ja enemmän pois niitä villimpiä vaatteita ja haen tyylini sen sijaan enemmän yksinkertaisuutta, selkeyttä ja ennenkaikkea laatua. Asiaan vaikuttaa varmasti ikä, mutta myös se, että tämän ammatin myötä on ehdottomasti iskenyt jonkinlainen vastareaktio jatkuvasti muuttuviin trendeihin ja tavaran paljouteen. Huomaan nauttivani siitä, että saan tyhjennettyä vaatekaappia kaikesta turhasta pois ja korvattua vaikka 10 ihan ok paitaa yhdellä täydellisellä. Sellaisella, joka on laadukas, hyvin istuva ja helposti yhdisteltävissä joka päiväisessä arjessa. Tätä kaikkea tarjoilee nyt vaaterintamalla brändiuudistuksen tehnyt kotimainen Nanso ja toivotankin sen erittäin tervetulleeksi omaan vaatekaappiini!
En ole rehellisesti aikaisemmin kokenut Nanson vaatteita omaksi jutukseni ja olenkin tyynesti vain sivuuttanut mm. sen värikkäät trikookankaat, mutta nyt mallistoista löytyy runsaasti maanläheisiä sävyjä, istuvia leikkauksia sekä ihania ja minulle helppoja kuoseja. Myös mallistoissa käytetyt materiaalit ovat hurmanneet minut, joista varsinkin rouhea pellava on ehdoton lemppari. Ihastuin pellavaan alunperin kodin sisustuksen kautta tehdessäni kodin uudistusta tässä muutama vuosi sitten ja nyt se onkin yksi päämateriaaleista kotona. Lakanat, päiväpeitot, verhot, tyynyt sekä tiskipyyhkeet kaikki ovat pelkkää pellavaa. Se on niin ihanan helppo ja hengittävä materiaali, joka tuntuu lämpimältä kylmässä ja viileältä kuumassa, joten ei ihme, että se siirtyi nyt kodintekstiileistä myös konkreettisesti päälleni. Ehkä ryppyisen pellavan rouheus on se juttu, miksi se tuntuu itselle niin luontaiselta… pieni ripaus räväkyyttä klassisen hienostuneessa kankaassa. Me likey.
Näissä kuvissa esittelenkin lemppareitani Nanson upeista pellavavaatteista, jotka tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä nyt kesällä! Minulla oli osa vaatteista tuossa Marbellan reissulla mukana viime viikolla ja hitto miten mukavia ne olivatkaan päällä. Toimi täydellisesti päivisin hellesäässä sekä illalla vähän viileämmässäkin, kun istuttiin terassilla iltaa. Pellava on myös luonnonmateriaali, jonka tuottaminen on ympäristöystävällisempää kuin ekologiseksi mielletyn luomupuuvillan ja vastuullisuus onkin yksi Nanson kulmakivistä. Olipa se sitten kyse ympäristövaikutusten minimoimisesta, eettisestä hankinnasta tai turvallisista tuotteista.
Pellavavaatteiden lisäksi Nanson valikoimasta löytyy paljon muitakin super helppokäyttöisiä, laadukkaita ja klassisia vaatteita, kuten farkkuja, neuleita, takkeja ja mekkoja. Mekoista on ehdottomasti pakko nostaa esille mahtavat Lonna sekä Hanko -mekot, jotka näkyvät tässä minun ja siskoni päällä. Mekot ovat 94% modaalia ja 6% elastaania ja voin vannoa, että tämä on yksi mukavimmista vaatekappaleista, jota olen pitänyt päälläni pitkään aikaan. Todella pehmeä kangas ja loistava istuvuus. Niin yksinkertainen ja helppo vaate, jossa asuin suurimman osan aikaa Espanjassa ja tulen varmasti myös asumaan tässä loppukesän ajan. Mekko näytti aluksi rekillä vähän tylsältä ja jopa pussimaiselta, mutta sujautettua sen päälleni muuttui mieli välittömästi. Uskon, että näistä mekoista tulee iso hitti, joten nappaa nopeasti omasi jos alkoi kiinnostelemaan.

Nanson kaikki pellavatuotteet ovat -20% kanta-asiakkaille nyt toukokuun ajan! Koko tuotevalikoimaan pääset tutustumaan paremmin tästä. 

Onnea vielä Nansolle todella toimivasta uudistuksesta! Ainakin yksi uusi asiakas täältä käännytetty. 

3 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*