CATEGORIES
13.5.2019

KESÄYÖN TUNNELMAA

My Style

Olipahan upea viikonloppu Espanjan auringon alla! Oma lähtöni reissulle tuli aika yllättäen, mutta olen niin iloinen siitä, että sain järjestettyä sille aikaa. Oli niin hauskaa viettää kunnolla laatuaikaa tyttöjen kesken, varsinkin kun olen ollut tänä kuluneena vuonna niin paljon poissa. Oli ihanaa jutella tuntikausia, nauraa, hölmöillä ja vaan olla.

Meillä on niin kiva asunto Marbellassa, että emme halunneet poistua sieltä juuri mihinkään ja muutama ruokailua lukuunottamatta olimmekin vaan talon altaan edustalla putkeen koko viikonlopun. Ei siinä paljoa mitään muuta tarvinnut, kun keli oli kuuma, rosé kylmää ja tytöt ympärillä. 10+ kyllä tälle minilomalle!

Yhtenä iltana teimme kuitenkin pienen ryhtiliikkeen (illan asu kuvissa) ja lähdimme kaupungille syömään. Kävimme testaamassa Lähi-idän tyylistä ruokaa tarjoilevaa Occo -ravintolaa Marbellassa, joka ei kyllä ehkä ainakaan omaksi suosiksi päässyt Marbellan valikoimasta. Vähän sellainen todella hienostunut Fafa’s jos jotenkin pitäisi kuvailla. Olimme viime vuonna tämän samaisen tyttöporukan kanssa esimerkiksi Nobussa, jota suosittelisin kyllä paljon parempana vaihtoehtona. Niin ruoan kuin miljöönkin puolesta.

Saavuin Marbellasta sunnuntaiaamuna kotiin ja nyt kirjoittelenkin teille jo Budapestin koneesta, josta matka jatkuu bussilla Slovakian puolelle ja MM-kisoja kohti! Ihan huikea tunnelma varmaan siellä paikan päällä, joten super kiva päästä näkemään ja kokemaan se. Kisojen lisäksi huomenna olisi hetki aikaa tutustua myös Kosicen pieneen kaupunkiin, jota odotan myös innolla. Aina yhtä innostavaa nähdä uusia paikkoja! Tämä on ensimmäinen kertani Slovakiassa, vaikka yksi läheinen ystäväni on täältä kotoisin. Ensi kesänä täällä pitäisi tanssia hänen häitään, joten kiva ottaa pieni kosketus maahan ennen sitä. 

0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*