CATEGORIES
9.5.2019

MARBELLA GETAWAY

My Style

Hola from Spain! Tänne pöllähdettiin taas mimmiporukalla pitkäksi viikonlopuksi ja tarkoituksena on nauttia hetki ihanasta Espanjan auringosta, tapaksista, rosésta ja satavarmoista naurukohtauksista tyttöjen kanssa. Saavuttiin just vasta paikalle, joten en ole ehtinyt vielä nappaamaan yhtäkään kuvaa, mutta tässä vähän lattaritunnelmaa viime syksyn Teneriffan reissulta. Olispa samanlainen rusketus :D Ihan kalkkilaivan kapteenina vedetään täällä kyllä vielä.

Lennettiin tänne tänä aamuna yhdessä Noran ja Jekun kanssa, kun Julia ja Kriselda ottivat paikat haltuun jo alkuviikosta. Suunnitelmissa on tänään vaan rentoutua kämpillä (asutaan tuttujen asunnolla) sekä käydä ehkä vähän kaupungilla ostoksilla. Itsellä ei ole kyllä mitään ostoslistalla, mutta kiva käydä vähän käppäilee ja katsastelee paikkoja. Asuttiin viime vuonna Malagassa, mutta nyt tällä kertaa täällä Marbellan sydämessä ihan kivenheiton päässä Puerto Banuksesta.

Huomenna sitten rantapäivä + illalla kiva illallinen Occo -nimisessä ravintolassa. Olen kuullut ja nähnyt somen välityksellä paljon ko. Ravintolasta, mutta huomenna sitten ekaa kertaa testaamaan. Onko teillä kokemuksia tästä?

Tytöt ovat täällä maanantaihin saakka, mutta joudun itse palaamaan vähän muita ennen Suomeen sunnuntaiaamuna, sillä maanantaille tuli yllättävä toinen reissu, johon haluan ehdottomasti lähteä mukaan. Pikkasen reissun päällä ollaan siis tuleva viikko, mutta kivoja juttuja luvassa! Instagramin puolelta pystyy varmasti paljon paremmin seurailemaan missä sitä mennään milloinkin seuraavat 7 päivää. 

Nyt kone kiinni ja nauttimaan tuosta ihanasta aurinkopallosta! 

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Merja

    Kelit suosii teitä, nauttikaa.