CATEGORIES
5.5.2019

SELLAINEN VIIKKO

My Style

Huh olipahan viikko! Koko viikon ajan ihan sekaisin päivistä, kun oli rytmiä sekoittava vappu, vapaapäivä keskellä viikkoa ja työreissu viikonloppuna. Tänään olen yrittänyt pitää sellaista "elämä järjestykseen" päivää, jotta pää ja kroppa olisivat valmiita kunnolla uuteen viikkoon. Tässä kuitenkin pieni viikkokatsaus menneeseen viikkoon ja miltä päivät siellä näyttivät.

MAANANTAI

Poikaystäväni lähti illalla työreissulle viikoksi, joten en mennyt aamulla toimistolle, vaan pidimme yhdessä vapaan aamun kotosalla ja käytiin kaupungilla hoitamassa vähän asioita. Kävin heittämässä hänet lentokentälle vasta iltapäivästä, jonka jälkeen suunnistin toimistolle tekemään perinteisiä maanantaihommia, kuten maileihin vastaamista yms. Siellä se ilta sitten vierähtikin.
TIISTAI

Vappuaatto. Illalla ystäväni järjestivät taas perinteiset vappuaaton kotibileet, jossa olen yleensä aina ollut, mutta tänä aatona päätin olla ihan vaan rauhassa kotosalla. Minulla olikin itselleni pieni vappuaaton väsytystaktiikka ja heräsin aikasin aamulla salille, menin toimistolle, tein vähän rästihommia ja lähdin illan suusta siskojeni ja siskonpoikieni kanssa Linnanmäelle! Siellä vierähti yhtäkkiä reilu 3 tuntia kolmen pienen minimiehen perässä juostessa ja pääsin kotiin vasta yhdeksän aikaa illalla. Siitä sitten nopeasti ruokaa napaan ja ajatus kotibileisiin lähdöstä oli kyllä viimeisenä mielessä. Aivan loppu! Sofa for the win.
KESKIVIIKKO

Vappupäivä. Nukuin 11 tunnin yöunet ja heräsin vappupäivään ihanan levänneenä ja virkeänä! Vietin kotosalla rennon aamupäivän ja lähdin puolenpäivän aikaan kaveriporukkamme vappubrunssille Careliaan. Suunnitelmissa oli syödä rennosti brunssi, nauttia viinistä ja mennä ehkä Kaivopuistoon kävelylle, mutta mutta. Brunssilla snapsilaulut raikasi ja yhtäkkiä meno olikin aika kaukana siveellisen rennosta vappubrunssista :D Kaikki aivan irti. Itselläni oli reilu puolen vuoden tauko mistään juhlimisista, kun oltiin Sveitsissä, joten snapsit kyllä yllätti. Lähdettiin vielä Careliasta Mattolaiturin perinteisiin tansseihin, mutta siellä sitten kaunis vappusää otti jossain vaiheessa yllättävän käänteen ja sadetta tippui vaan suorilta niskaan. Se oli oikein hyvä hetki lähteä kotiin. Vielä pikainen (ja humpsuinen) Facetime-puhelu kotoa miehelle ja suorilta sänkyyn.
TORSTAI

Ai kauhee mikä olo aamulla. Olin tehnyt kaikki virheet vappupäivänä siinä, miten välttää seuraavan päivän huono olo. En juonut vettä tarpeeksi, join viiniä ja snapseja yhdessä (varma tappo), enkä syönyt enää mitään kun tulin kotiin. En ollut YHTÄÄN suunnitellut itselleni tälläistä aamua, vaikka olikin vappupäivän jälkeinen päivä ja minulla oli vaikka mitä to do -listalla päiväksi. Ihan karmivaa. Onneksi pystyn työskentelemään myös kotoa käsin. Tämän päivän pelastus. Iltapäivästä kävin pienellä happihyppelyllä ja hakemassa sushia kotiin, niin johan helpotti. Tänä aamuna toinen puolen vuoden breikki ei kuulostanut yhtään huonolta idealta.
PERJANTAI

Perjantai oli ihan perinteinen työpäivä, jonka jälkeen menin salille ja tein kunnon pitkän hikijumpan, että sain viimeisetkin vaput ulos kehosta. Kävin treenin jälkeen vielä saunassa ja menin kotiin vaan kokkailemaan. Ihanan rento ilta kotosalla leffojen parissa!

LAUANTAI

Herätys 05.30, aamupesu, aamupala ja kohti rautatieasemaa. Minun piti olla Jyväskylässä DNA Expo -tapahtumassa viimeistään 10.30 ja koska junamatka sinne kestää melkein 4 tuntia, niin siksi tämä kamalan aikainen herätys. Menin tapahtumaan puhumaan DNA X NOKIA yhteistöistäni ja vedin auditorio presentaation siellä 600 hengelle!!! Ihan kauhea jännäri tästä, mutta hyvin onneksi meni. Ei ole kyllä varmaan mitään kuumottavampaa, kuin puhua isolle yleisölle yksin lavalta. Presen jälkeen jäin vielä messuille ja lähdin sitten iltapäivästä takaisin Helsinkiä kohti. Pääsin kotiin puoli yhdeksän aikaan illalla, joten aika pitkä (18h) päivä tästä kyllä tuli. Ei muuta kuin edellisen illan ruokajämät pannulle lämpiämään, kuuma suihku ja sohvalle.

SUNNUNTAI

Poikaystäväni tulee tänä yönä vain 1,5 päiväksi kotiin, ennen kuin lähtee taas, joten tänään hoidettiin asioita siten, että voidaan pitää kunnon vapaapäivä huomenna yhdessä. Siivosin kämpän, kävin salilla, kaupassa, vaihdoin lakanat, tein ruokaa ja töitä. Minulla on muutama deadline ensi viikolla, niin ajattelin ottaa hyvän startin niihin nyt. Huomenna voi sitten vaan rentoutua.

Ensi viikolla luvassa on vähintääkin yhtä sekava viikko, koska maanantai alkaa vapaapäivällä, sitten tehdään muutama todella pitkä työpäivä ja sitten lähdetäänkin muutamaksi päiväksi Espanjaan tyttöjen kanssa. Normaali rytmi jääköön siis vielä hetkeksi haaveeksi. :D

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mari

  Moikka! Ihan pakko kysyä noiden tennareiden mallia? :)
  Nimimerkki, ikuisuuden etsinyt.

 • Mimmu

  Ihan super kiva postaus!! Ihanan rehellinen 😁 lisää näitä 👍

  • Kira Kosonen

   Jee kiva kuulla :))