CATEGORIES
29.4.2019

HIMOTUKSIA JA OSTOKSIA SOMEN TAKIA

My Style

Vaikka työskentelen päivittäin sosiaalisen median kanssa ja tienaan elantoni erilaisista kaupallisista yhteistöistä, niin ihan yhtä lailla olen itsekin altis kaikenlaiselle vaikutukselle ja mainonnalle siellä. Näen kuvia, mainoksia sekä stooreja, jotka vaikuttavat myös omiin ostopäätöksiin ja himotuksiin. Jotkut vahvemmin kuin toiset. Tässä muutamia ihan random juttuja, joita olen alkanut himoitsemaan ja OSTAMAAN pelkästään somemainonnan voimalla. Syytän tästä siis täysin kolleegoitani.

Aurajuusto

Julia Toivolan ja Janita Aution toteuttama yhteistyö Valio Aurajuustosta oli minusta aluksi vaan todella hauska, kun siinä asetettiin aurajuuston rakastaja sekä aurajuuston vihaajaa keskenään toisia vastaan pienen taistelun muodossa. Seurasin skabaa jotenkin tosi oudolla mielenkiinnolla somessa, vaikka itsellä ei ko. juustoa kohtaan ole ollut mitään erikoisia tuntemuksia. Kaiken sen Aurapuheen keskellä huomasin kuitenkin yhtäkkiä myös itse himoitsevani Aurajuustoa palavasti kun olin kaupassa! Ihan salakalavasti! Tiedostin heti olevani nyt täysin mainonnan uhri :D
Veriappelsiinimehu

Toinen ruokakauppahimotus syntyi siskoni Hannan hehkuttamasta tuorepuristetusta veriappelsiinimehusta, jonka ostoa hän kuvaa AINA käydessään Food Market Herkussa. Nämä Herkku stoorit ovat toteutettu myös kaupallisessa yhteistyössä ja olen kyllä siskojen vinkkien takia ollut jo muutamaan otteeseen ollut valmis marssimaan keskustan Herkkuun ostoksille. Omasta lähikaupasta itseasiassa löytyy myös perinteistä tuorepuristettua appelsiinimehua, mutta eeeiiii päätin kuitenkin viime perjantaina lähteä vartavasten Stockmannin suuntaan ja Herkkuun ostamaan tätä ko. VERIappelsiinimehua ihan himotuspäissäni. Aikamoista. Ei voinut kun nauraa itselleen.

Slip dress

Joskus kun olen itse tehnyt vaikka IG stooreihin jotain vaatekollaaseja tai nostoja verkkokaupoista niin olen miettinyt, että jaksaakohan kukaan enää tehdä ostoksia niiden kautta vai ärsyttääkö ne vaan ihmisten feedeissä. Noh muutama päivä sitten katsoin itse skrollaten Linda Juholan tekemiä nostoja Elloksen valikoimasta (tämäkin kaupallinen yhteistyö) ja päädyin ostamaan Lindan linkin kautta mustan silkkisen slip dressin itselleni, jollaista olen etsinyt jo pitkään! Toivottavasti istuu vielä päälle, en ole saanut sitä vielä postista, mutta jälleen kerran maaliin mennyt mainonta omalta kohdaltani.

Pinnibuumi 

Pinnejä pinnejä pinnejääääää mulle kaikki! Mitä isompi pinni sitä isompi himotus ja tiedän tämän himotuksen johtuvan täysin vain somen vaikutuksesta. Pinnibuumi on nyt korkeimmillaan ja itse olen löytänyt niistä ihan nerokkaan tavan vaihtaa ja piristää vähän tyyliä. Olen välillä niin laiska tekemään mitään hiuksilleni, mutta pari jättipinniä sivuun ja avot. Tiedostan kuitenkin, että tämä on trendi ja varmaan aika ohimenevä sellainen, joten mitään Gucci pinnejä en ole vielä hamstrailemassa. Vielä. 

Secondhand + rottinki

Muutamaa pinniä lukuunottamatta en ole ostanut juuri mitään koko kuluneena vuonna vaan enemmänkin tyhjentänyt kaappeja ja raivannut tilaa kotoa. Jotenkin kaiken uuden ostaminen tuntuu koko ajan vaan isommalta ja isommalta kynnykseltä (varsinkin vaatteiden suhteen), mutta kodin sisustushommat ovat sen sijaan viime aikoina taas alkaneet kiinnostella nyt kun olemme takaisin Suomessa, mutta ei uuden ostaminen vaan vanhan! Sisustusjuttujen isoin himotuksen aiheuttaja on ollut viime aikoina IHANA kierrätystili Instagramissa nimeltä @secondhandstylefinland, joka nostaa upeita kirppislöytöjä sivulleen mm. Tori.fi valikoimasta. Olen sitä kautta alkanut himoitsemaan ihan älyttömästi erilaisia rottinkihyllyjä ja esimerkiksi erilaisia vanhoja terassikalusteita. Olenkin tämän tilin avulla inspiroitunut ihan uudella tavalla etsimään kaikkia ihania vanhoja ja käytettyjä asioita kotiin. Käykää ehdottomasti kurkkaamassa tämä tili! 

Sellasia himotuksia mulla siis somen kautta viime aikoina :D Mitäs te? Mitä te olette ostaneet viime aikoina pelkästään somemainonnan takia? 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*