CATEGORIES
13.8.2013

Daydreamin’

My Style

 En muista koska olisi ollut viimeksi niin kuuma Ranskassa lomaillessa kuin tänä kesänä! Arcachon sijaitsee Atlantin puolella ja sää saattaa olla siellä erittäinkin epävakaa.. Tänä kesänä hellettä ja aurinkoa riitti koko viikoksi ja loma-asut muodostuivat enimmäkseen hellehatuista ja biksuista!

Nämä kudotut bikinit eivät ole välttämättä ne käytännöllisimmät, mutta muistatteko sellaisen musavideon jossa Britney Spears pyörii unelmarannalla miehen kanssa, upeat kudotut valkoiset bikinit päällään? No minä muistan, koska vaikka videossa oli kauniita maisemia ja kuuma kundi, niin ne bikinit jäivät jotenkin takaraivoon. Ei muuten myöskään mitään muistikuvaa, mikä biisi on nyt kyseessä. Muutama vuosi sitten kävin moikkaamassa pikkusiskoani jenkeissä ja löysin nämä samantyyliset bikinit sattumalta! Pakkohan ne oli sitten ostaa.

Olen tässä päivähaaveilujen lomassa miettinyt, miten pystyisin kertomaan lisää itsestäni kirjoittamatta mitään romaania tänne. Helpoin tapa on varmasti Questions & Answers tyyppinen postaus. Mietin, että tämänkin voisi toteuttaa aiheittain idealla Minä & Muoti, Minä & Urheilu, Minä & Työ, Minä & Matkustaminen.. Kaikki aihepiiriehdotukset ovat erittäin tervetulleita!

 
 

 

 

 

 

 

 

 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*