CATEGORIES
14.8.2013

Ain’t Laurent Without Yves

My Style

Kaikessa rehellisyydessään en ole koskaan aikaisemmin ollut tarkkasilmäinen muotitalojen seuraaja. Olen poiminut omaan tyylini sopivat ilmiöt ja trendit kaduilta ja valtavirtojen vaateliikkeistä. Astunut johonkin liikkeeseen ja todennut "WAU – ton mä haluan" ja lukenut myöhemmin esimerkiksi naistenlehdistä, että juuri sellainen olisikin "pitänyt" hankkia.

Liiallinen trendien ja muodin seuraaminen hieman ahdistaa minua. Pitää olla aina rehellinen omalle lookilleen ja pomia omaan juttuun sopivia asioita. Ihmiset muuttuvat ja kasvavat ja sitä mukaan myös oma tyyli muuttuu ja kehittyy aikanaan. Ei pidä siis ottaa liikaa paineita siitä, onko juuri niin "Now in fashion" vaan mennä muodin aallonharjalla omalla surffaustyylillään.

Nykyään seuraan enemmän naistenlehtiä ja muotiblogeja (varmasti isoimpana syynä isosiskoni antaman insipiraation myötä), jonka ansiosta oma tietoisuus muodista on myös hieman kasvanut. Tietoisuus on auttanut ymmärtämään eri asioiden syy-seurassuhteita ja huomaamaan esimerkiksi valtavirtaliikkeiden kopionnit aikaisessa vaiheessa. Tietoisuus on kasvanut myös ainakin sen verran, että tiesin tämän paidan nähtyäni sen viittaavan välittömästi Yves Saint Laurent -muotitalon uuteen luovaan johtajaan Hedi Slimaneen, kuka pudotti klassisen brändin edestä Yves -sanan ja brändistä tuli pelkistetty Saint Laurent Paris. Ain't Laurent Without Yves! 

 

 

 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*