CATEGORIES
15.4.2019

TAKAISIN KOTONA

My Style

Kirjoitin viime postauksessa, että saatetaan kohta puoliin tulla kesäksi kotiin Sveitsistä, mutta en arvannut, että jo seuraavana päivänä olisi tullut asiasta heti varmuus! Viimeinen reissuni Sveitsiin jäikin siis todella lyhkäiseksi ja viime viikko kuluikin siellä enimmäkseen kamojen kasaamisessa ja asunnon siivoamisessa. Päätettiin tehoilujen jälkeen ottaa vielä viimeinen pikareissu ylös alpeille ja mentiin Ranskan puolelle Chamonixiin laskettelemaan heti kun oltiin saatu kaikki isoimmat asiat hoidettua. Vedettiin ihan kämmö överit fonduuta ja raclettea napaan, ihan kuin sitä ei koskaan enää saisi uudestaan :D Laskureissua seurasi sitten heti muutto ja paluu takaisin Suomeen! Suhteellisin hässäkkä tuo viime viikko siis, josta johtuen olen ollut ihan omissa maailmoissa poissa blogin luota.

Nyt ollaan kuitenkin siis takaisin Suomessa näillä näkymin ihan koko kesän yli! Viikonloppuna laitettiin vaan osittain tavaroita paikoilleen, koska prioriteettina oli nähdä ekaksi molempien perheitä ja ystäviä sekä vähän levätä pienen muuttorumban jäljiltä. Tämän viikon tavoitteena onkin sitten saada kaikki tavarat paikoilleen ja asettua kunnolla taas takaisin Suomi-arkeen. Itse olen ainakin ihan fiiliksissä siitä, että pääsen olemaan taas päivisin meidän Content Corner -toimistojengin kanssa sekä Sushibaarien läheisyydessä haha.

Mom's old cashmere jacket

Chanel blazer

Gina Tricot jeans

Zara heels

Balmuir scarf

Chanel Bag

Koska viime viikolla oli niin hässäkkää, niin tuli myös syötyä ihan miten sattuu ja eilen iski kyllä niin iso seinä vastaan sen suhteen. Oli fyysisesti vaan jotenkin niin huono olo, kun syönyt koko viikon paljon lihaa, juustoja, pizzaa, pastaa ja muita herkkuja. Ei oma kroppa vaan kestä enää tuollaista syöpöttelyä :D Tämän viikon agendana onkin kämpän järjestelyn lisäksi syödä super kevyesti, käydä joogaamassa ja palauttaa sellainen hyvä tasapaino takaisin kehoon. Sen kautta sitten hyvä startti kevääseen ja Suomi-kesään <3

Tuntuu kyllä niin ihanalta olla takaisin kotona nyt kunnolla, vaikka Sveitsi onkin ihan mieletön paikka. Muutaman postauksen verran tulee kuitenkin varmaan vielä Lausanne/Chamonix juttuja! Nyt mailirumban kimppuun täällä tomistolla.  Kivaa viikon alkua kaikille!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Kristiina

  Sulle sopii tuollaiset laineet hiuksiin<3

 • Anette

  Moi! Mieluusti kuulisin vähän hintoja chamonixistä! Ja tietty upeita kuvia olisi ihana nähdä :) suunnitteilla alppireissu, mutta minkä maan puolelle niin se on vielä hakusessa :)

  • Kira Kosonen

   Moikka! Chamonix postaus tulossa mutta voin heti sanoa, että Sveitsi on kyllä varmasti kallein. Chamonixissa huomasi heti, että esim. suksivuokrat, hissiliput yms. oli paljon edullisempaa. Sitten taas toisaalta jos pitää paikkana verrata Chamonixta ja esimerkiksi Zermattia niin kyllä tuo Sveitsi vie voiton :)