CATEGORIES
18.8.2013

Comme des Fu*kdown

My Style

Muistatteko miten viime viikonloppuna kirjoitin, että olen menossa Flow -festivaaleille? No se reissu ei mennyt aivan putkeen...

Suuntasin festivaalialueelle Suvilahteen lauantaina yksin koska ystäväni olivat menossa jo edeltä. Soitin ennen kotoa lähtöä klassisen puhelun "mä lähen nyt, niin soitan ku olen siellä!". Ei siinä vaiheessa käynyt mielessä, että alueella on noin 60 000 muutakin ihmistä ja puhelimien toimivuus alueella täysi nolla.

Festivaaliporteilla odotin yksin eka noin puoli tuntia, että saisin edes jonkun tekstiviestitse kiinni. Turhaan. Odottelun jälkeen ajattelin, että äsh kyllä mä ne löydän tuolta.. illan toinen virhe! Enhän mä ketään löytänyt, niin yksin siellä pyörin ja ihmettelin maailmanmenoa. Yhdessä vaiheessa vain istuin penkillä ja ihastelin ohikulkevia ihmisiä ja ajattelin, että onneksi voin ottaa kuvia kunnes.. TADAA! kameran akku loppu.

Muutama kirosana taisi henkisesti päästä (ei tietenkään ääneen äiti) siinä puisella penkillä istuessa.

Onneksi nälkä iski ja lähin kävelemään ruokakojuille päin ja törmäsin hyviin miespuolisiin ystäviini. Kundit otti mut siiven alle ja Flow lauantaista tulikin poikien ilta. Loppupeleissä oli aivan mielettömän hauskaa ja yksi tämän kesän kohokohdista on nyt ehdottomasti se kun Tensnake Berliinistä soitti hittinsä Coma Cat. Siinä vaiheessa aiemmat kohellukset painuivat unholaan ja oli vain täydellinen kesäilta.

Fiilistele biisi tästä

 

 

 

 

 
 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*