CATEGORIES
17.3.2019

LIFESAVER JUMPSUIT

My Style

Mikä onni onnettomuudessa, että olin pakannut edes yhden vaatteen cabin-laukkuuni mukaan ja se oli vielä kaiken lisäksi tämä monikäyttöinen haalari!! Usein työreissuilla saattaa olla suoraan kentältä lähtö johonkin tapahtumaan /illalliselle, josta syystä olin pakannut tämän haalarin mukaan. Ajattelin, että voisin sitten tarvittaessa vaihtaa siihen vaikka lentokoneessa. Vähän minä siinä vaiheessa tiesin, että tulisin itseasiassa asumaan tässä haalarissa suurimman osan ajasta Sedonassa :D Onneksi se taipukin lounaalta illalliselle sekä myös muutamiin aktiviteetteihin. Lifesaver jumpsuit indeed.

Onni oli myös kenkävalintani lentokoneeseen! Minulla oli nimittäin aluksi valkoiset kesälenkkarit jalassa, mutta vaihdoin ihan viime sekunneilla maiharit jalkaan. Sedonassa vettä tuli tosiaan siihen tahtiin, että koko maaperä oli pelkkää punaista mutaa. Valkoisilla lenkkareilla tämä olisi ollut kyllä harvinaisen kiinnostava kombo! Millalla oli mm. valkoiset (nyt entiset valkoiset) nahkanilkkurit jalassa, joilla hänen oli pakko vetää koko reissu läpi. Aikataulut ja aavikon puitteet eivät nimittäin antaneet sijaa minkäänlaisille kenkäostoksille. Nämä kengät olivat kyllä ihan legendaarisen näköiset meidän paluulennolla Suomeen! Oltiin kyllä molemmat aikamoinen näky muutenkin, kuin samoissa ryysyissä taisteltiin tiemme kotiin haha.

H&M Jumpsuit (PR-gifted for the trip)

DOLCE & GABBANA Shoes

CHANEL Bag

Ihan hetkeen en varmaan tätä haalaria halua päälleni pistää, mutta ehkä yhden pesukerran ja pienen hajuraon jälkeen rakkauteni sitä kohtaan syttyy taas yhtä palavasti henkiin, kuin meidän ensitapaamisella :D Haalareita tullaan kyllä näkemään tänä keväänä todella paljon, joista mm. sisko kirjoitti kivan postauksen täällä. Hassua, että tuo siskon lemppari oli myös oma lempparini ja juuri tällä reissulla mukana!

Kuvat Milla Kuoksa

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Pinja

    Vähänkö kiva toi haalari ja varsinkin kun oot yhdistänyt sen maihareihin! :)

  • Isosiskosi

    Ihan mielettömät kuvat! Hyvä tiimi ootte Millan kanssa <3
    Ja toi haalari on UPEA! Samoin koko look ja nuo hiukset!!! <3