CATEGORIES
8.3.2019

TÄYDELLINEN -10 ASU

My Style

On ainakin minulle yleisempää joko palella tai olla ylipukeutunut, kun saavuttaa sellainen täydellinen asuvalinta, jossa voisi tepastella kaupungilla tuntikausia. Näin kuitenkin kävi viime keskiviikkona, kun oli noin -10 astetta pakkasta ja ihana aurinkoinen keli. Vilkaisin nimittäin onneksi aamulla lämpömittariin, vaikka aurinko porottikin kauniisti ikkunoiden läpi.

Päälläni valikoitui mustat nahkahousut, musta kasmirpolo (jonka alla t-paita), paksu untuvatakki sekä muhevin pipo + kaulahuivi kombo, joka kaapista löyty. Yleensä kovilla pakkasilla suosin myös kunnon vuorellisia talvikenkiä, mutta edustuskelposia niistä ei välttämättä aina saa. Nahkanilkkurit ovat paljon "kaupunkiystävällisemmät", mutta ainakin omat varpaat jäätyvät niissä samantien jos on vähänkään pakkasia. Onneksi olen löytänyt tähän ison avun nyt merinovillasukista!! Sain sellaiset nimittäin itselleni ollessamme Kemissä Lumenen PR-reissulla sellaiselta kotimaiselta brändiltä, kuin NorthOutdoor. Sukat ovat normaalit ohuet ja näyttävät ihan tavallisilta, mutta ai että sitä lämmön määrää mite ne tuovat. Jättimäinen suositus!

MONKI Jacket

BALMUIR Scarf

A+More & Pupulandia Beanie

SAMSOE&SAMSOE Pants

&OTHERSTORIES Sweater

ECCO Shoes

CHANEL Bag

Eilen palattiin kuitenkin taas ryminällä maan pinnalle, kun lähdin kotoota ihan väärissä kengissä ja aivan liian kuumissa kamoissa tuonne +0 räntämyräkkään. Nahkakenkät loskassa, FAIL. Paksu villapaita + untsikka, FAIL. Ei huppua, FAIL. Kauhee hiki päällä, naama ja varpaat märkänä painettiin menemään koko päivä. 

Those basic highs and lows of life <3

Photos Julia Toivola

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*