CATEGORIES
6.3.2019

KUN JUMITTAA

My Style

En tiedä onko se hormoonit, levottomat yöunet, ikävä vai mikä, mutta viimeiset pari päivää on kyllä mennyt niin penkin alle jotenkin vähän kaiken puolesta. Tuntuu, että koko olemus vaan jumittaa ja to do -listan asioista saa aina vaan puolikkaita suoritusmerkkejä. Tällä viikolla pitäisi olla super tehokas kaiken suhteen, mutta mieli on ollut vähän eri mieltä.

Silloin kun en saa itsestäni irti kunnolla mitään, niin ahdistun helposti ja menen vaan pahempaan lukkoon. Silloin olen huomannut, että minun kannattaa vaan hetkeksi yrittää unohtaa kaikki päässä sirkuksen lailla pyörivät asiat ja tehdä jotain ihan muuta. Eilen illalla olo olikin jotenkin super levoton ja lähdin myöhään joskus kahdeksan maissa salille vähän hikoilemaan. Sekin teki jo todella hyvää, mutta kotona otin sitten vielä pienen meditaatio hetken itseni kanssa ja rauhotuin vaan paikalleni.

ZARA Hoodie

SAMSOE&SAMSOE Pants

ACNE Shoes

CHANEL Bag

GLITTER Accessories

Mom's old wool jacket

Cameron Diaz on joskus sanonut, että meditaatiota voi verrata hyvin rikkinäiseen lasiin, tai itseasiassa sen korjaamiseen. Kuvittele päässäsi vesilasi, joka tippuu pöydältä ja pirstaloituu pitkin poikin kaikkialle. Kuvittele sitten painavasi kelaa taaksepäin -nappia ja näe miten kaikki ne pirstaleet palautuvat kasaan pala palalta takaisin kokonaiseksi vesilasiksi. Sitä meditaatio tekee ihmiselle parhaimmillaan. Se kasaa kaikki ympäriinsä olevat pirstaleiset palat takaisin kasaan ja pystyt taas tuntemaan itsesi kokonaiseksi. Olet taas läsnä hetkessä. 

Pelkästään 20 minuutin paikalla oleminen ilman mitään ärsykkeitä saa tämän aikaiseksi ja minutkin valtasi paljon rauhallisempi tunne. Siitä oli todella hyvä mennä nukkumaan ja aamulla heräsinkin jo ihan eri fiiliksellä! Nyt olenkin saanut tämän yhden aamun aikana hoidettua enemmän asioita, kun kahden päivän aikana yhteensä. Flow on taas siis palautunut vähän takaisin, josta olen tänään kyllä todella kiitollinen. 

Mitä keinoja teillä on rauhoittua tai saada itsenne pois sellaisesta jumitustilasta?

0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*