CATEGORIES
1.3.2019

HELSINKIIII STATE OF MIND

My Style

Ai että miten kiva on palata kotiin kun täälläkin on jo vähän kevään tuntua ilmassa! Lähdin Sveitsiin helmikuun alussa pahimman lumikaaoksen aikaan, joten tuntuu nyt ihan hassulta nauttia kuivista kaduista ja aurinkoisesta ilmasta myös täällä. Skippasin kyllä taktisesti yhden talvikuukauden tuolla ollessani hehe.

Suomessa ollaan nyt tosiaan ainakin ensi viikko, jonka jälkeen lähden jenkkeihin työreissulle ja sitten vielä muutamaksi päiväksi takaisin kotiin ennen Sveitsiin paluuta. Aikataulut on täällä ollessani aika haipakat, koska sijoitan kaikki tapaamiset näille päiville Suomessa. Työjuttujen lisäksi yritän nähdä myös mahdollisimman paljon kaikkia ystäviä ja viettää tietty aikaa perheen kanssa. Eilen kävinkin heti isosiskoni luona moikkaamassa minimiehiä sen jälkeen, kun olin vetänyt JÄÄTÄVÄT sushiöveri Sushibaarissa :D Oli kyllä taas odotuksen arvoinen makuelämys.

BALMUIR Scarf

ELLOS Jacket

NORTHOUTDOOR Sweater

SAMSOE&SAMSOE Leather pants

DOLCE&GABBANA Shoes

CHANEL Bag

CELINE Shades

Oli myös super kiva palata meidän toimistolle, joka on nyt ristitty Content Corner -nimellä! Ihan huikea porukka meillä on siellä kyllä kasassa ja jotenkin super hyvä flow. Niin hyvä fiilis tehdä aina töitä. Sveitsissä saa istua kotona tai kahvilassa aina yksin työjuttujen parissa, niin on kyllä kiva taas pitkästä aikaa päästä vähän "brain stormaa" kolleegoiden kanssa. Plussana siellä on myös nyt vierailevana tähtenä Kriseldan hoitokoira Pena, joka piristää kyllä harmaimmankin päivän. Toimistokoiria saa siellä vilistä minun puolestani enemmänkin. 

Viikonloppuna on tarkoitus tehdä vähän työhommia ja nähdä kavereita, mutta aika iisisti ajattelin ottaa ja levätä myös paljon. Olen nyt vihdoin päässyt takaisin treenien pariin sairastelun jälkeen ja se tuntuu vaan NIIN hyvältä. Hyvää ruokaa, nauruhetkiä kavereiden kanssa, treeniä ja paljon lepoa toivotaan siis seuraavilta päiviltä. <3

Photos Hanna Väyrynen

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Saara

    Vaikuttaa tiiviiltä visiitiltä :D Hauskaa työmatkaa!