CATEGORIES
3.2.2019

TAKAISIN SVEITSIIN

My Style

Täällä ollaan taas villapaidat ja skimbakamat mukana ja takaisin Sveitsin upeiden vuorien alla Lausannessa! Nämä muutamat viikot Suomessa meni ihan hujauksessa ohi, mutta sain onneksi todella hyvin hoidettua kevään työjuttuja eteenpäin, ravattua tapaamisissa ja kuvattua muutamia yhteistöitä purkkiin. Vaikka arkisin hommaa kyllä riitti, niin viikonloput pyhitin sitten perheelle ja ystäville <3 Ehdinkin todella hyvin näkemään kaikkia rakkaita ja viettämään heidän kanssaan aikaa.

Tällä kertaa ollaan nimittäin vähän pidempi pätkä Sveitsissä enkä itseasiassa tiedä vielä tarkalleen koska tulen takaisin. Paluupäivää ei siis vielä ole tiedossa ja se riippuukin aika pitkälti työkuvioista. Pystyn tekemään todella hyvin töitä myös Sveitsistä käsin, mutta muutama yhteistyöjuttu vaatii läsnäoloani myös Helsingissä. Näillä näkymin pystyn kuitenkin olemaan Sveitsissä koko helmikuun ajan, joka on ihan mahtavaa.

On kyllä ihan älytön etu, että oma työni ei sido minua yhteen paikkaan, vaan voin tosiaan pitää toimistoa ihan mistä päin maailmaa tahansa. Kunhan minulla on tietokone, kamera ja joku joka välillä voi olla kameran takana. Minulla on blogin lisäksi pari muutakin tyäprojektia tekeillä, jotka pitävät minut kyllä kiireisenä myös Sveitsissä. Aika perinteistä arkea siis täälläkin luvassa, mutta ehkä muutamalle minireissulle tulee joku väli! Lausanne on tosiaan ihana kaupunki Genevejärven rannalla, mutta täältä pääsee myös älyttömän nopeasti ylös eri vuoristokohteisiin, kuten Chamonixiin, Verbieriin ja Zermattiin. Joku pieni laskureissu voisikin olla ihana jos tulee joku hyvä rako töiden osalta. 

Nyt kuitenkin rento pizza-sunnuntai tähän iltaan ja huomenna takaisin Sveitsi-arkeen kiinni! 

0 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*