CATEGORIES
18.9.2013

Adios Summer

My Style

Olemme saaneet nauttia aivan upeasta kesästä ja alkavasta syksystä. Iltakävelyillä kuitenkin tuntee jo tuulen viiman ja kädet hapuavat pikkuhiljaa kauluksia korkeammalle. On aika kaivaa kaulahuivit esiin ja hakea paksummat takit vintiltä alas.
 
Tämä ei kuitenkaan haittaa minua. Rakastan juuri tätä aikaa vuodesta. Kesän hulinat ja pakkopullat on nyt suoritettu, ja on taas ihan okei jäädä viikonloppuna vaan kotiin. Kesällä sitä ei vaan raaski jäädä neljän seinän sisälle jos ulkona paistaa aurinko. Se tuntuu niin paheelliselta. Vaikka useat tuttuni tituleeraisivat minut sosiaaliperhoseksi, niin lähimmäiseni tietävät miten hyvin viihdyn myös vaan kotona. Jos olisin eläin, olisin varmasti karhu, joka nukkuu talven yli ja herää keväällä kesän koitoksiin.
 
Yksi asia minua kuitenkin talvessa jännittää. Miten käy blogikuvien? Kuvaamisen tärkein elementti on valo. Valo, joka riistetään meiltä taas pian. Miten bloggaajat ottavat kiinnostavia asukuvia, kun täällä arktisessa pimeässä pohjoisessa pärjää vaan Uggeilla ja ylipitkillä untuvatakeilla! Ei kukaan jaksa katsoa South Parkin Kenny -tyyppisiä hahmoja postauksissa joka päivä. Tällainen minä kuitenkin olen aina talvisin tuolla ratikkapysäkillä.
 
Mielenkiinnolla haastan oman luovuuteni tulevana talvena tämän blogin myötä. Nyt kuitenkin kesän viimeiset asukuvat.

 

 

 

 

 

 

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*