CATEGORIES
17.1.2019

LUMESTA LUMEEN

My Style

Noniin kolmen viikon jälkeen ollaan taas takaisin Suomessa! Lumimaisemat pysyivät kyllä ihan samana ellei jopa parempana kuin Sveitsissä haha. Laskeuduin eilen iltapäivästä Helsinkiin ja kauniin pakkasauringon kimmeltäessa lumihankia vasten tuntui kyllä ihan siltä, että olisi saapunut Lappiin pääkaupungin sijaan. Ihan älyttömän kaunista! Tätä talvi on kyllä parhaimmillaan. Tänään tosin minä jos joku toinenkin vähän toivoi, että ei sitä lunta ainakaan enempää nyt tarvita. Tämä on oikein hyvä. Kiitos.

Ei ole ollut tarkoitus olla mitenkään ärsyttävän salaperäinen sen takia miksi olen ollut Sveitsissä nyt niin paljon, mutta haluaisin säilyttää asian suhteen tietynlaisen yksityisyyden, jonka ehkä ymmärrätte. Aikamoisessa omassa ihanassa kuplassa tässä ollaan kuitenkin nyt oltu jonkin aikaa ja se varmasti välittynyt myös ulospäin. Olen aina ollut aika huono kertomaan henkilökohtaisia asioitani julkisesti, mutta koska työni kulkee niin käsi kädessä myös henkilökohtaisen elämäni kanssa niin tämänkin suhteen on hyvä aina välillä vähän rohkaistua. Elämäähän tämä kaikki vain on.

H&M Jacket

H&M Sweater

SAMSOE&SAMSOE Leather pants

H&M Shoes

Nyt ollaan kuitenkin hetki kotona Suomessa ja tarkoituksena on hoitaa paljon työasioita eteenpäin, olla toimistolla, nähdä perhettä sekä ystäviä ja suunnitella tulevaa vuotta eteenpäin! Ensimmäinen päivä meni myös aika perinteisellä tavalla ohi. Suuntasin nimittäin heti laskeutumisen jälkeen ekaksi Sushibar + Wineen syömään, koska en ole löytänyt vielä yhtäkään todella hyvää sushipaikkaa Sveitsistä. Tästä on tullut kunnon kotiintulo perinne.  Tämän jälkeen olen yleensä mennyt heti moikkaamaan siskoja ja siskonpoikia, mutta autoni oli hautautunut niin syvälle hankien alle, että vierailu sai siirtyä myöhemmälle. Onneksi isä tulee tänään auttamaan minua illalla auton kanssa. Sen sijaan yritin kotona epätoivoisesti elvytellä kuolleita kasvejani, vaikka pikkusiskoni onkin niitä käynyt säännöllisesti kastelemassa. Mm. kaikki kaktukseni olivat kuupahtaneet ihan täysin!! Ovat ilmeisesti paleltuneet raukka pienet. :/ Muiden viherkasvien suhteen pidän vielä sormia ristissä jos oma läsnäolo ja hoiva saisi ne taas jaloilleen. Kyllä se koti kaipaa myös omaa lämpöä. 

Pictures Julia Toivola

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*