CATEGORIES
4.12.2018

THE WINTER JACKET

My Style

En ole koskaan ollut mikään todella hullu kenkä/laukkufanaatikko, mutta takit. Takit ovat jostain syystä isoin vaateintohimoni ja ihan hävettää myöntää monta niitä kaapista oikein löytyy. Nyt kyllä viimeisen suursiivouksen aikana laitoin myyntiin/lahjoitin puolet myös kaikista takeistani, joten vähän paremmilla mielin voi olla nyt sen suhteen.

Tämän talven suosituin takki on kyllä heittämällä ollut tähän mennessä tämä H&M:ltä lahjana saatu valkoinen oversized pörröunelma. Se on myös takki, joka on kerännyt kaikista eniten kommentteja Instagramin puolella sekä myös livenä. Joka ikinen kerta, kun se on päälläni niin joku kysyy mistä se. Kaikki aina myös hämmästelevät yhtä pyörein suin vastaustani, kun sanon, että Henkka Maukaltahan sen! Kieltämättä takki muistuttaa minuakin vähän mm. Max Maran upeista pörrötakeista.

H&M Jacket

BALENCIAGA Beanie

SAMSOE&SAMSOE Leather pants

DR.MARTENS Shoes

ADIDAS Backbag

Ajattelin, että täällä Lausannessa olisi ollut jo todella kylmä, joten pakkasin mukaan ihan kunnon untsikan sekä yhden kevyemmän villakangastakin, mutta täällä onkin ollut nyt aika lämmintä ja todella sateista koko ajan. Ihan ei mennyt siis putkeen takkivalintojen kanssa tällä kertaa. Villakangastakki + sateenvarjo kombolla kuitenkin pärjää ja ei niin väliä jos vähän nyt kastuukin. 

Huomenna lähdetään ehkä tekemään kuitenkin joku pieni päiväreissu ylös Mont Blanc vuorelle, jossa paistaa aina aurinko, koska kivutaan korkealle pilvien yläpuolelle! Toinen vaihtoehto on minireissu Luganoon sekä valtavaan Foxtown outlet myymälään, jossa saisi kyllä varmasti tehtyä kätevästi kaikki jouluostokset snm. Sovittiin kyllä ainakin perheen kesken, että tänäkin vuonna vältetään mitään turhan ostamista ja keskitytään vaan iloiseen joulumieleen ja yhdessä oloon <3 Se on t0iminut kyllä tosi kivasti ja välttyy kaikelta turhalta stressiltä! 

Katsotaan minne huomenna päädytään. 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*