CATEGORIES
20.11.2018

TAAS SE OMA NAAMA

My Style

Päivän asuja on tullut kuvattua kyllä todella vähän tässä syksyn aikana ja en voi kyllä oikein edes syyttää säätä tai pimeitä päiviäkään tästä, koska myös ulkomailla on ollut aika sama homma :D Jotenkin nyt on vaan ollut vähän sellainen kausi, että viihtyy enemmän siellä kameran takana kuin edessä ja kai sekin on ihan normaalia!

Varsinkin kuvien käsittelyvaiheessa on oma naama tullut kyllä niin tutuksi, että ehkä tästäkin syystä syyllistyn itse aika paljon näihin "katse pois" kuviin. Varsinkin reissukuvissa fiilistelen kyllä paljon enemmän aina niitä kuvia, jossa seison selin kameraa kohti ja oma nassu pysyy piilossa, haha.

MONKI Jacket

LIDL Cashemere Knitwear

SAMSOE&SAMSOE Leather pants

ECCO shoes

BALMUIR Scarf

SAINT LAURENT Bag

ZARA Leather Gloves

Tänään kävin päivällä Vitamin Wellin lounastilaisuudessa ja pyysin Juliaa pitkästä aikaa nappaamaan ihan oikeat "ootd" kuvat tämän päivän tyylistäni, koska aika usein sitä tulee kuvattua paljon suunnitelmallisemmin kaikki materiaali nykyään. Päällä oli myös paljon oman kaapin luottojuttuja talvikautta ajatellen, joten tämänkin kokonaisuuden olette kyllä varmasti nähneet jossain muodossa myös aiempina talvina päälläni.

Monkin vihreä toppatakki on edelleen yksi lemppareista ja se toimii kyllä super hyvin aina kaupungilla tälläisinä päivinä, kun on kylmä, mutta kuivaa. Sitten kun tulee sitä legendaarista loskap***** taivaalta, niin huppullinen takki on ihan ehdoton. Päällä on myös jo useamman vuoden palvelleet samsoe&samsoe nahkahousut sekä super mukavat Eccoshoes nilkkurit. Jaksan tarpoa niillä aina kaikki pisimmätkin päivät kaupungilla.

Päivän asun viimeisenä vinkkinä ovat nämä Zaran aidot nahkahansikkaat, jotka maksoivat vain 39,00€! Ihan super löytö ja tulevat varmasti olemaan erittäin ahkerassa käytössä. Varsinkin autoa ajaessa nahkahansikkaat toimivat kyllä sata kertaa paremmin, kun saa rattiin paljon paremman pidon. Muy bien. 

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Marina

    Kiva takki!!

    https://differend-and-unique.blogspot.com/?m=0