CATEGORIES
31.10.2013

Love the light

My Style

Jotenkin minusta tuntuu, että tänä syksynä olemme saaneet nauttia normaalia enemmän auringonvalosta, vaikka viime viikko on ollut sateinen. Auringonvalon puutos vaikuttaa aina itseeni paljon ja olen iloinen, jos tuleva pimeä vuodenjakso lyhenesi edes pikkasen. En ole koskaan ollut aamuihminen, mutta olen vuosien mittaan yrittänyt tehdä aamuistani aina omanlaiseni.

Jotenkin minusta tuntuu, että tänä syksynä olemme saaneet nauttia normaalia enemmän auringonvalosta, vaikka viime viikko on ollut sateinen. Auringonvalon puutos vaikuttaa aina itseeni paljon ja olen iloinen, jos tuleva pimeä vuodenjakso lyhenesi edes pikkasen. En ole koskaan ollut aamuihminen, mutta olen vuosien mittaan yrittänyt tehdä aamuistani aina omanlaiseni. Nykyään nousen ihan pelkästään sen voimin, että pääsen nauttimaan lämpimän aamupuuron ja sen täydellisen aamukahvin. Nousen aina hyvissä ajoin ennenkuin missään pitää olla, että voin lukea rauhassa uutiset ja kuunella NRJ:n aamupoikien kommelluksia.

Tälläinen hidas aamustartti takaa minulle sen, että käynnistyn kunnolla ja olen valmis päivän koitoksiin. Luoja paratkoon, jos se kello ei hälytä ja pitäisi pinkasta jonnekkin suoraan sängystä. Muistan kuitenkin muutama vuosi sitten kun harrastin aktiivisemmin joogaa, että nousin sängystä aina todella levänneenä ja pirteänä. Ajattelin, että otan tämän vanhan tuttavuuden takaisin taas viikkorutiiniini, jos se antaisi valoa talveen vähän toisella tavalla kuin rakas aurinkomme.

 

Jacket / Day Birger et Mikkelsen Beanie / Vans Sunglasses / RayBan Knitwear / BikBok Jeans / Carlings Shoes / Acne Backbag / Esprit

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

 

 
0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*